National

O femeie din Bacău a plecat liniştită la biserică, neştiind că va fi motivul unei crime

Publicat: 23 sept. 2022
ancheta crima Bacau
Crima de la Bacău a avut loc marţi, 20 septembrie, pe când femeia era dusă la biserică

Zilele trecute a avut loc o crimă din gelozie la Bacău. Se pare că un bărbat de 51 de ani şi-a omorât tovarășul de pahar în vârstă de 40 de ani, pentru că acesta i-a reproșat că i-ar fi făcut ochi dulci iubitei sale. Toți trei erau colegi la acelaşi loc de muncă, iar zilele și le încheiau adesea în casa cuplului.

Femeia şi iubitul ei locuiau împreună de câțiva ani și aveau un copil de cinci ani.

Crima din gelozie la Bacău

Crima de la Bacău a avut loc marţi, 20 septembrie, pe când femeia era dusă la biserică. La plecare, aceasta a văzut că cei doi se ceartă, dar nu şi-a închipuit că la întoarcere îşi va găsi partenerul de viaţă fără suflare.

”Când am mai făcut patru paşi lângă treaptă, l-am văzut trântit jos. S-a văzut că capul era lovit.

Când m-am uitat mai tare se vedea sânge şi pe pat. Mortul era gelos. I-a zis numai prostii, că a făcut dragoste cu mine, în fine”, a declarat iubita victimei.

Echipajul de la ambulanță sosit de urgenţă la faţa locului nu a avut decât de constatat decesul victimei.

Se pare că bărbaţii au stat de vorbă la un pahar, iar când gazda i-a reproşat că îi face ochi dulci iubitei lui, musafirul a pus mâna pe o furcă și l-a lovit de mai multe ori, provocându-i traumatisme grave.

Femeia, care mai are trei copii din alte relații, a rămas să-i crească singură pe aceştia.

”Între inculpat şi victimă a intervenit un conflict spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate pe tot corpul, provocându-i acesteia leziuni ce au condus, în cele din urmă, la deces”, a precizat Corina Avorniciţei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

În acest caz, Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului.

Femeie cu copil în brațe atacată pe o stradă din Maramureş

De altfel, zilele acestea, o femeie a fost atacată pe o stradă din Maramureş. Aceasta era suspectată de concubinul său de infidelitate, iar după ce au avut un conflict verbal, totul a degenerat rapid şi s-a ajuns la violente. În tot acest timp, copilul lor de numai 10 luni se afla în braţele mamei, iar când aceasta a vrut să încheie conversația și să plece, individul a scos un cuţit şi a lovit-o de mai multe ori în spate. Cu toate că femeia a căzut la pământ, aceasta ținea copilul strâns pentru a-l feri de pericol, dar cut oate acestea, bărbatul a continuat să-i aplice concubinei sale lovituri cu cuțitul.

Un martor la toată această scenă a intervenit și a reușit într-un final să îl oprească pe agresor, acesta fugind de la locul faptei. Bărbatul a fost prins mai târziu în localitatea Apa, din judeţul Satu Mare.

În urmă loviturilor suferite, femeia a rămas cu răni grave care vor necesita o perioadă de spitalizare cuprinsă între 25 și 30 de zile. În acest caz, Parchetul de pe lângă tribunalul Maramureș a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile, cu acuzația de tentativă de omor.

Cu toate acestea, reiterăm faptul că o femeie din Bacău a plecat liniştită la biserică, neştiind că va fi motivul unei crime.
Adauga un comentariu