Cancan ultimă oră

O femeie din Brăila a devenit virală după ce și-a lăsat singură comentarii la o fotografie de pe Facebook

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie din Brăila a devenit virală după ce și-a lăsat singură comentarii la o fotografie de pe Facebook
O femeie din Braila a ajuns virala in mediul online

Mediul online nu este pentru oricine, iar rețelele de socializare…nici ele nu sunt pentru toată lumea. Așa se face că o femeie din Brăila a devenit virală pe internet, după ce a început să-și lase singură comentarii, la fotografia de profil pe care o avea pe contul său de Facebook.

Fără să stea pe gânduri, tanti Mioara Ilinca Băjinariu, căci așa se numește, și-a încărcat o nouă fotografie de profil, la Facebook, și a început…să vorbească singură.

O femeie din Brăila a devenit virală pe Facebook

Tanti Mioara și-a lăsat câteva comentarii bune în care se abordează ea însăși, iar mai apoi răspunde că nu caută relații. La un moment dat, văzând grozăvia, un bărbat i-a lăsat un comentariu în care a întrebat-o ce s-a întâmplat de vorbește singură, dar răspunsul femeii a fost unul savuros. În imaginea de mai jos puteți vedea toate comentariile pe care tanti Mioara și le-a lăsat de una singură, iar print screen-ul a fost postat pe grupul de Facebook „Ești din Brăila dacă…”, acolo unde i-a făcut pe toți internauții să râdă în hohote.

Povești care mai de care mai amuzante, pe internet

Aceasta nu este, însă, singura poveste amuzantă care a devenit virală pe internet. La un moment dat, o femeie care nu prea știa cum anume se folosește Facebook-ul, a scris textul „caut vibrator ieftin” chiar pe profilul ei de pe rețeaua de socializare, confundând platforma Facebook, cu Google-ul.

Imediat după ce și-a dat seama de gafa făcută, femeia a continuat să-și lase singură comentarii de genul: „Cum șterg asta? Eu am vrut să scriu pe Google, nu aici”. Așa cum era de așteptat, povestea a devenit virală.

Adauga un comentariu