Eveniment-Social

O femeie se afla în comă după ce a fost bătută de soţul ei, un poliţist din Vaslui

Publicat: 10 dec. 2019

O femeie se afla internată în stare gravă la Spitalul CI Parhon din Iaşi după ce a fost agresată de soţul ei. Bărbatul este angajat pe funcţia de psiholog la Serviciul Teritorial Vaslui al Poliţiei de Frontieră. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontiera Iaşi a anunţat că a dispus verificări în ceea ce vizează conduita poliţistului. În funcţie de rezultatele cercetării efectuate de poliţişti şi procurori, ITPF Iaşi va lua măsuri.

”În funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competenţe şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Poliţistului”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

”La nivelul instituţiei noastre au fost dispuse o serie de verificări care vizează conduita poliţistului, în conformitate cu art. 41 lit. h) din Legea 360/2002 privind Statutul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare”, a mai spus Denis Lazăr.

Polițiștii au fost sesizați în acest caz atât de familie, cât și de colegii asistentei din spital

Familia şi colegii de muncă a asistentei au anunţat poliţiştii

Femeia este asistenta la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui Aceasta se afla în stare gravă la Iaşi. Potrivit unor surse din ancheta, bărbatul a fost poliţist în cadrul Poliţiei din Vaslui, în prezent fiind psiholog. Poliţiştii au fost alertaţi de familia şi colegii de muncă a asistenta.

Femeia a ajuns la Spitalul Județean din Vaslui cu mai multe traumatisme și, după ce starea ei s-a agravat, a fost transferată la Iași, fiind internată la Spitalul CI Parhon, în Secția de Terapie Intensivă.

”Avem două dosare penale. Într-un dosar se fac cercetări asupra săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în al doilea dosar se fac cercetări asupra săvârșirii infracțiunii de violență în familie. La data de 6 decembrie, poliția a fost sesizată de cadre medicale din cadrul SJU Vaslui, Secția AŢI, unde se afla internată persoana vătămată, iar cea de-a doua sesizare a fost făcută de membrii familiei persoanei vătămate, privind fapte de violență”, a declarat, corespondentului Mediafax, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Adauga un comentariu