Economic Local

O firmă din București va construi o hală pentru firma de salubritate! Contractul este de 145.000 euro

Publicat: 21 feb. 2020

Recent, Salubris SA, firma de salubritate a primăriei, a finalizat licitația pentru lucrări de proiectare și construire a unei hale metalice.
Contractul a fost semnat cu societatea Terra Dinamic SRL, din București. Oferta financiară finală este de 679.250 lei, fără TVA, adică 145.000 euro. Firma controlată de asociații Gherghina Petrescu și Adrian Vasile Petrescu a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane lei, cu profit de 315.604 lei. Comisia de evaluare va stabili dacă oferta respectă condițiile caietului de sarcini.

Hală pentru sediul din Aurel Vlaicu

Clădirea halei metalice va avea funcțiuni de birou depozit central – 20 mp, depozit central A – 80 mp, depozit B – 30 mp, spațiu pentru compresor – 20 mp, magazie – 13 mp și 10 locuri de parcare – 398 mp. Hala urmează să fie ridicată pe amplasamentul secției III ATA (ateliere și transport auto), din strada Aurel Vlaicu, nr.76.

„Hala metalică va asigura comasarea funcțiunilor existente (în construcții disparate) în aceeași construcție și condiții pentru utilizarea funcțiunilor înglobate în flux continuu. Activitățile se vor desfășura în condiții corespunzătoare atât pe timpul verii, cât și în timpul sezonului rece, când dificultățile sunt mai ridicate. Clădirea va avea accesele pe fațada dinspre vest, direct pe platforma asfaltată existentă, accesul carosabil în incintă fiind existent din stradela Grădinari”, se arată în caietul de sarcini.

Adauga un comentariu