Economic Local

O firmă din Giurgiu vrea să revitalizeze cinci zone din Iași! Contractul este de aproape 1 milion de euro

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firmă din Giurgiu vrea să revitalizeze cinci zone din Iași Contractul este de aproape 1 milion de euro

În cursul acestei săptămâni, Primăria Iași a demarat o licitație pentru lucrări de execuție în cadrul proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru – program comunitar de revitalizare a spațiilor publice abandonate/degradate de mici dimensiuni”. Valoarea estimată a proiectului este de 4,3 milioane lei, fără TVA, aproape 1 milion de euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Rulouri de Gazon SRL, condusă de către Ovidiu Marian Petrache și Gheorghe Cioboată. Firma are o cifră financiară de 11,6 milioane lei, profit de 1,9 milioane lei, cu un număr de 48 angajați. În perioada următoare, oferta va fi evaluată.

Unde se va interveni

Proiectul beneficiază de finanțare europeană. Sunt vizate 5 amplasamente: str. Egalității, nr. 27A, Aleea Prof. I. Simionescu, nr. 16A, str. Bradului, nr. 17A, str. Romană, nr. 37B, str. Butnari, nr. 13A. Suprafața totală a terenurilor depășește 10.000 metri pătrați.

„Revitalizarea a 5 terenuri degradate din municipiul Iași, prin: amenajarea de spații verzi, realizare alei pietonale, crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate, achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, dotare cu mobilier urban, modernizarea străzilor care conduc în mod direct la terenul supus intervenției”, se arată în caietul de sarcini.

Adauga un comentariu