Economic Local

O firmă din Ilfov furnizează minibusuri pentru o primărie din județul Iași! Contractul este de 100.000 de euro

Publicat: 04 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firmă din Ilfov furnizează minibusuri pentru o primărie din județul Iași Contractul este de 100.000 de euro

Recent, Primăria comunei Tătăruși a organizat o licitație pentru achiziționarea a două minibusuri, necesare pentru activitatea din localitate. Prevederea bugetară este de 499.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Anadolu Automobil Rom SRL, din Ilfov. Oferta a intrat în etapa de evaluare.

„Furnizorul se obligă să predea, să pună în funcțiune și să asigure instruirea personalului de exploatare produsele definite prin contractul de furnizare. Furnizorul se obligă să furnizeze produsele la standardele și/sau performanțele prezentate în propunerea tehnică. Furnizorul se obligă să furnizeze produsele în perioadele/datele prevăzute prin graficul de livrare prezentat în propunerea tehnică. Furnizorul se obligă să despăgubească achizitorul împotriva oricăror reclamații și acțiuni în justiție, ce rezultă din încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală, legate de echipamentele, materialele, instalațiile sau utilajele folosite pentru sau în legătură cu produsele achiziționate”, se arată în caietul de sarcini.

Motorul trebuie să fie minim Euro 6, Turbo Diesel, maxim 3.000 cmc. Autovehiculele vor fi dotate cu tahograf, sistem de monitorizare video, trapă plafon etc.

Adauga un comentariu