National

O hackeriță româncă de 12 ani, prezentare la cea mai mare conferinţă de securitate cibernetică

Publicat: 23 oct. 2019

Bianca Lewis, în vârstă de 12 ani, a testat şi găsit vulnerabilităţi informatice în sistemul electronic de vot din Statele Unite ale Americii. Între 7 şi 8 noiembrie va fi prezentă la Bucureşti. Ea va susţine o prezentare la DefCamp #10, cea mai mare conferinţă de securitate cibernetică din România.

Bianca Lewis este pe jumătate româncă şi s-a declarat entuziasmată de ocazia de a cunoaşte comunitatea locală de specialişti.

La conferinţă participă mai mult de 2.000 de specialişti în domeniu, din peste 40 de ţări din întreaga lume. Cu acest prilej, hackeri etici recunoscuţi la nivel internaţional se vor întrece în peste 15 competiţii de hacking. Toate organizate cu ajutorul celor mai avansate companii din domeniul tehnologiei.

A zecea ediţie a DefCamp este o ediţie aniversară. Și aduce la Bucureşti un număr record de participanţi şi speakeri de renume internaţional. Participanţii vor lua parte la prezentări, dezbateri şi competiţii între specialişti şi entuziaşti ai securităţii cibernetice de toate vârstele.

Dintre speakerii invitaţi la DefCamp #10 se remarcă cea mai tânără invitată din istoria conferinţei: Bianca Lewis. Are doar 12 ani și e cunoscută drept BiaSciLab. Ea s-a făcut deja remarcată prin prezentările susţinute la DEF CON.loading...

Adauga un comentariu