Titlurile zilei

O ieşeancă face, de aproape o lună, greva foamei, deoarece soţul nu o lasă să-şi vadă cei trei copii: „Altceva mai bun nu am de făcut decât să lupt pentru drepturile lor” – FOTO

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
O ieşeancă face de aproape o lună greva foamei deoarece soţul nu o lasă să-şi vadă cei trei copii Altceva mai bun nu am de făcut decât să lupt pentru drepturile lor - FOTO
Vasilica Mihăilă trăiește, de trei ani, o adevărată dramă, neputând să-și vadă cei trei copii de 8, 10 și 12 ani

Vasilica Mihăilă trăiește, de 3 ani, o adevărată dramă, neputând să-și vadă cei trei copii de 8, 10 și 12 ani. Ajunsă la disperare, ieșeanca face, de aproape o lună, grava foamei în fața Parlamentului României, sperând că autoritățile statului vor lua măsuri, iar ea va reuşi din nou să aibă o relaţie normală cu ai săi copii

Vasilica Mihăilă s-a căsătorit cu Eduard Lucian Mihăilă în 2007, iar mariajul lor s-a încheiat în mai 2021, femeia intentând divorț. Ieșeanca a hotărât să pună punct din cauza relelor tratamente la care erau supuși cei trei copii pe care îi are cu Eduard Lucian Mihăilă, dar și pentru că bărbatul i-ar fi fost infidel în repetate rânduri.

O ieșeancă face greva foamei, deoarece nu-și poate vedea copiii

plancarda in fata parlamentului
Ajunsă la disperare, ieșeanca face, de aproape o lună, grava foamei în fața Parlamentului României

Deși Vasilica Mihăilă a câștigat custodia copiilor, tatăl acestora refuză să respecte hotărârea judecătorească, i-a luat pe cei trei minori din locuința familiei, iar mama nu a mai putut petrece nici măcar o singură zi împreună cu ei de trei ani. Văzând că se luptă cu morile de vânt și, pe zi ce trece, copiii săi se îndepărtează tot mai mult de ea, în data de 4 martie 2024, ora 8.00, Vasilica Mihăilă s-a hotărât să intre în greva foamei.

„M-am decis să intru în greva foamei din cauza faptului că sunt 3 ani de când nu am dormit o noapte cu cei 3 copii ai NOȘTRI. Am făcut toate demersurile legale, plângeri penale pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, aceasta fiindu-mi EXCLUSIV favorabilă, am apelat la executori judecătorești, am plătit consilierea psihologică a copiilor, am reluat executarea la care tatăl copiilor a refuzat să se prezinte, am sesizat toate instituțiile statului responsabile cu apărarea drepturilor copilului, simt și văd că nu mai ies din labirintul acesta.

Mi-am pus toată încrederea în ei, specialiștii specialiștilor, și au trecut 3 ani de când nu am putut fi măcar o zi cu copiii pe care i-am născut, crescut și ocrotit până în data de 11.05.2021. Sănătatea mea fizică, emoțională și psihică este periclitată de faptul că nu am acces la proprii copii de atâta amar de timp, nicidecum de decizia mea de a intra în greva foamei. Îmi fac griji mari pentru tot ce înseamnă sănătatea copiilor noștri, iubirea mamei este de neînlocuit, dragostea mamei este SEVA vieții copiilor noștri”, a transmis Vasilica Mihăilă în data de 4 martie 2024.

Vasilica Mihăilă: „Am luat această decizie după trei ani în care am făcut toate demersurile din punct de vedere legal”

Vasilica Mihaila
Deși Vasilica Mihăilă a câștigat custodia copiilor, tatăl lor refuză să respecte hotărârea judecătorească, i-a luat pe cei trei minori din locuința familiei, iar de trei ani, mama nu a mai putut petrece nici măcar o singură zi împreună cu ei

Duminică, 31 martie 2024, a fost cea de-a 29-a zi de greva foamei pentru Vasilica Mihăilă. Deşi doarme în mașină de aproape o lună, îndură frigul și foamea, ieșeanca nu are de gând să renunțe. Drama Vasilicăi Mihăilă a emoţionat sute de persoane din întreaga ţară.

„Am luat această decizie după trei ani în care am făcut toate demersurile din punct de vedere legal, am apelat la toate autorităţile, începând cu Ministerul Familiei, DGASPC Iași (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului), SPAS (n.r. – Serviciile Publice de Asistență Socială), primăria de care noi aparţinem, nu am găsit sprijin în nicio instituție. Altceva mai bun nu am de făcut decât să lupt pentru drepturile lor, pentru sănătatea lor fizică, psihică şi emoţională”, a precizat Vasilica Mihăilă, ieşeanca aflată în greva foamei de aproape o lună.

Comentarii
  • Îți doresc succes. Dragostea de mamă nu are limite. Din păcate autoritățile statului sunt preocupate de campania electorală.

  • Asta este nebuna aia de se ducea mereu la copii si facea circ. Se ducea la ei la scoala si îsi facea de rusine copiii cu circul ei. Femeia nu e sanatoasa la cap. Pe ea nu o intereseaza de copii. O intereseaza sa isi distruga fostul sot! Sunt o gramada de filmari pe pagina ei de fb. Nu are o atitudine potrivita de mama in fata copiilor. Poate sa faca greva foamei pana nu mai poate. Chestiunea cu copiii nu se abordeaza asa. Punct!

  • Problema la ea este că nu-i fwtwtă, stă pe la baruri în Galata unde beau toți bețivii din cartier aproape de salonul pe care mândra de la Vaslui îl deține și e mare patroana, pe asta aș lega.o și numai în fălci i aș trage

  • Mult succes doamnă ! Cetăteni anonimi răităcioși. Citiți întâi articolul și după veniți cu comentariile. Si mai mergeți si voi pe la dezintoxicare. Ați încurcat femeia se pare.

  • Mult succes doamnă ! Cetăteni anonimi răutăcioși. Citiți întâi articolul și după veniți cu comentariile. Si mai mergeți si voi pe la dezintoxicare. Ați încurcat femeia se pare.

Adauga un comentariu