Sport

O nouă afacere în Liga 1 de fotbal pentru FCSB. Gigi Becali vrea o vedetă de la FC Botoșani

Publicat: 28 dec. 2020
DENIS HARUȚ, fundaș dreapta la FC Botoșani
Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să ofere 500 mii euro pentru un jucător de la FC Botoșani, din Liga 1 la fotbal

FCSB, actualul lider în Liga 1 de fotbal, caută să se întărească în pauza competițională de iarnă. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a pus ochii pe un jucător de viitor de la FC Botoșani. Becali îl dorește pe Denis Haruț, jucător pentru care poate plăti 500 de mii de euro

Un nou transfer de marcă în Liga 1 la fotbal. FCSB caută să-și întărească lotul în tentativa de a cuceri primul titlu de campioană după o pauză de 5 ani. Echipa antrenată de Toni Petrea este în căutate de suflu nou, astfel încât patronul Gigi Becali pare dispus să deschidă larg punga. Una dintre țintele iernii este un jucător promițător de la FC Botoșani, echipă cu care FCSB a mai făcut afaceri în ultimii ani. De altfel, clubul patronat de Gigi Becali pare că nu se va opri doar la acest transfer.

Afacere nouă în Liga 1 pentru FCSB. Jucător pândit de Gigi Becali

Gigi Becali a pus pe masă deja 500 de mii de euro pentru al doilea transfer al iernii la FCSB. Patronul roș-albaștrilor și-a făcut lista cu jucătorii pe care vrea să-i transfere în această pauză de iarnă. FCSB are nevoie ca de aer de suflu nou în tentativa de a câștiga titlul în Liga 1 și de a ataca grupele unei competiții europene. Clubul din prima ligă l-a transferat deja pe Risto Radunovic, de la Astra, în această iarnă. Gigi Becali nu s-a limitat doar la acest jucător. Unul dintre fotbaliștii doriți insistent de patronul FCSB este Denis Haruț (21 de ani). Gigi Becali a făcut deja o ofertă pentru fundașul dreapta al celor de la FC Botoșani și așteaptă răspuns de la clubul din Nord-Estul țării.

FC Botoșani vrea mai mulți bani de la Gigi Becali. Bătaie pe jucătorul din Liga 1

Cu toate acestea, Valeriu Iftime, finanțatorul grupării moldave, nu pare dispus să renunțe așa ușor la perla sa. Valeriu Iftime nici nu vrea să audă de această sumă. Ba chiar patronul grupării moldave pretinde în schimbul internaționalului de tineret 1 milion de euro. Iftime a vorbit despre posibilitatea ca Denis Haruț să ajungă la FCSB și a dezvăluit că Gigi Becali se interesează mereu de el. Denis Haruț (21 de ani) are 15 meciuri pentru FC Botoșani în acest sezon, în toate competițiile. La naționala U21, fundașul dreapta are 4 selecții și un gol.

Născut și crescut la Timișoara, Haruț a ajuns la Botoșani în vara lui 2019. Internaționalul de tineret s-a remarcat imediat, ajungând acum unul dintre titularii de drept ai echipei. Transfermarkt îl evaluează la 1 milion de euro, exact suma cerută de Valeriu Iftime în schimbul său.
Denis Haruț a impresionat la FC Botoșani. Jucătorul a făcut parte din echipa națională de tineret care a obținut calificarea la Europeanul de anul viitor. Iar asta a făcut ca interesul din partea celor de la FCSB să apară cum era și firesc. Rămâne de văzut dacă Valeriu Iftime va ceda insistențelor lui Gigi Becali sau va trage să obțină cât mai multe pe jucătorul său.

Adauga un comentariu