Local

O nouă alertă ANSVSA. Un lot de băuturi energizante, retras de pe piaţa din Iaşi. Cauza: oxidul de etilenă

Publicat: 08 sept. 2021
Un lot din băutura energizantă Hell va fi retras de pe piaţă deoarece conţine oxid de etilenă, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)

Un lot din băutura energizantă Hell va fi retras de pe piaţă deoarece conţine oxid de etilenă, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Produsul este retras din lanţurile de magazine Metro, Mega Image, Cora, Carrefour şi Auchan din Iași și nu numai.

„Compania SC HELL ENERGY SRL anunţă rechemarea de la consumatori a produsului Hell Energy Drink Focus lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi, care a precizat că în compoziţia materiei prime s-a depistat oxid de etilenă”, transmite ANSVSA.

Băutura a fost testată într-un laborator acreditat din Ungaria şi s-a aflat că este vorba de un singur lot, nu de toate produsele.

„Sfaturi pentru consumatori: Dacă aţi achiziţionat unul sau mai multe bucăţi din produsul cu lotul impactat şi doriţi să solicitaţi rambursarea costului, vă rugăm să le returnaţi, la magazinul de la care aţi cumpărat, până la data de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.” a mai transmis ANSVSA.

Sfaturi pentru consumatori

Dacă aţi achiziționat unul sau mai multe bucăţi din produsul cu lotul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să le returnați, la magazinul de la care ați cumpărat, până la data de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze HELL ENERGY SRL la: office@hellenergy.ro. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri.
Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate, potrivit reprezentanților Hell Energy.

Comentarii
Adauga un comentariu