BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune BZI LIVE de analiză geopolitică, geostrategică și din perspectiva Relațiilor internaționale actuale și viitoare alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 30 aprilie 2024, începând cu ora 13.00 (via Zoom) este programată o nouă emisiune BZI LIVE de analiză geopolitică, geostrategică și din perspectiva Relațiilor internaționale actuale și viitoare alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE respectiv fost ministru al Afacerilor Externe și europarlamentar!

Alături de acesta vor fi abordate următoarele teme: 1. Blinken afirmă că SUA au văzut dovezi că China încearcă să influenţeze viitoarele alegeri prezidenţiale!; 2. Ucraina așteaptă un nou asalt din partea Rusiei?; 3. Ce urmează în conflictul Israel – Iran?; 4. Europa arată că este dispusă să aibă o atitudine dură față de China, notează publicația Politico într-un articol în care analizează modul în care UE își accelerează acțiunile de combatere a ceea ce consideră că este un sprijin neloial acordat de Beijing companiilor care subminează competitorii europeni; 5. Discursul președintelui Macron și ”pericolul” de prăbușirea Europei!; 6. Jos cenzura și cum conturile de pe rețelele de socializare, ale persoanelor care sunt ”incomode” sunt ”atacate”! Pe acest plan, un dialog marca BZI LIVE interesant, proaspăt și necenzurat!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu