BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune incisivă și specială BZI LIVE alături de Eugen Tomac, europarlamentar al României și președintele Partidului Mișcarea Populară

Publicat: 01 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 2 martie 2023, începând cu ora 14.30 este programată o nouă emisiune incisivă și specială BZI LIVE alături de Eugen Tomac, europarlamentar (PPE) al României și președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP)! Alături de acesta vor fi abordate puncte precum: decizia ca PMP România să-l susțină pe Nicușor Dan (actualul primar al Capitalei) la alegerile din 2024 pentru un nou mandat în această poziție, scandalul Canalului Bâstroe și anunțul că responsabili ai Departamentului de Transport și Mobilitate din cadrul Comisiei Europene (CE) vor ajunge în această zonă. Mai departe, despre situația de Chișinău și protestele dure din Republica Moldova (al formațiunilor pro-ruse), starea Războiului din Ucraina, realități socio-politice din România, acțiuni ale acestuia în Parlamentul European (PE) vor fi alte teme atacate alături de europarlamentarul Eugen Tomac.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu