Prima pagină » Local » O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Membri ai clanului Gangal, acuzați în urma unui scandal cât casa! Un copil a ajuns la spital după o bătaie ca-n filme! (Exclusiv)
O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Membri ai clanului Gangal, acuzați în urma unui scandal cât casa! Un copil a ajuns la spital după o bătaie ca-n filme! (Exclusiv)

O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Membri ai clanului Gangal, acuzați în urma unui scandal cât casa! Un copil a ajuns la spital după o bătaie ca-n filme! (Exclusiv)

09 apr. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Patru membri ai clanului Gangal vor da ochii cu magistrații ieșeni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal, după un scandal cât casa. Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni în acest caz sunt de lovire sau alte violențe, violarea sediului profesional și distrugere

Lumea interlopă din Iași primește o nouă lovitură! Patru membri ai clanului Gangal sunt acuzați de producerea unui scandal imens! În urma incidentului de o gravitate extremă, un copil a ajuns la spital cu leziuni serioase. De asemenea, un patron a fost lovit cu bâtele în scandal.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal. Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni în acest caz sunt de lovire sau alte violențe, violarea sediului profesional și distrugere. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal, acuzați după un scandal

Cei patru membri ai clanului Gangal au intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu mai bine de 5 ani. În urma unui scandal de o gravitate extremă, recidivistul Daniel Gangal este acuzat de lovire, violarea sediului profesional și distrugere, Emil Dumitru Gangal – de violarea sediului profesional, distrugere și lovire, Ionuț Gangal (recidivist) – doar de distrugere și violarea sediului profesional, la fel ca Marius Constantin Gangal.

„În cauză s-a reținut că, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, în intervalul orar 3:00 – 4:00, inculpații, frați, fiind înarmați cu pari, au pătruns fără drept pe terasa acoperită aparținând unei societăți comerciale din satul Vlădiceni, comuna Tomești, județul Iași, unde le-au aplicat mai multe lovituri persoanelor vătămate V.I. (administratorul societății) și I.G.V., fiul acestuia, provocându-le suferințe fizice și leziuni traumatice, a căror gravitate a fost evaluată la 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, respectiv 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Aceștia au distrus, totodată, mai multe bunuri, precum scrumiere, farfurii, pahare, sticle cu băutură și deteriorând două mese din material plastic și trei scaune, aparținând persoanei juridice vătămate, provocând un prejudiciu estimat la suma de 600 de lei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De la petrecere, la o bătaie ca-n filme pe terasa din județul Iași

Oamenii legii au adăugat că, din fericire, pe terasa respectivă nu se aflau clienți, deoarece scandalul în care au fost implicați Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal a avut loc după închiderea programului.

„Faptele au fost comise după închiderea programului barului, la sfârșitul unei petreceri private organizată de către administratorul persoanei juridice vătămate pentru membrii familei sale, la care au participat și inculpații. După terminarea petrecerii și părăsirea localului, inculpații au devenit violenți cu celelalte persoane care au participat la eveniment. Mai apoi, aceștia s-au întors în incinta terasei localului prin escaladarea gardului, exercitând actele de violență asupra celor două persoane vătămate. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De altfel, membri ai clanului Gangal au fost de mai multe ori în atenția oamenilor legii, după producerea unor incidente similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *