Cancan

O prostituată din Italia, originară din Caracal, dezvăluie adevărul despre Alexandra şi Luiza: „Sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele”

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Multe fete și femei care practică prostituția în Italia susțin că ar ști adevărul despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, victimele din Caracal ale lui Gheorghe Dincă. Însă, una dintre ele, originară din Caracal dezvăluie faptul că se vorbește foarte mult printre practicante despre cele două fete.

Un investigator al România TV, Rok Xavi, a luat un interviu unei prostituate din Italia, originară din Cracal. Acesta relatează povestea vieții ei și a meseriei pe care o practică în prezent, totul începând la vârsta de 17 ani.

„Fată și eu la școală, tânără, am zis și eu că mi-am găsit iubirea perfectă.. ”Hai că te iubesc, hai la mine acasă”. Am stat o perioadă la el acasă și… Așa m-a corupt să vin aici. Cu promisiunea că fac o familie frumoasă cu el, că eu sunt viața și iubirea lui…”, a declarat tânăra în interviul pentru România TV.

Tânăra povestește că a fost dusă în zona Bergamo, în nordul Italiei, şi a fost trecută graniţa fără probleme, deşi era minoră. În plus, odata ajunsă acolo, era drogată zilnic.

„Păi fiind clanul ăsta al lor, cu multe cunoștințe… Cunoșteau și poliție și… Mi-au făcut buletin fals, la Caracal. Acolo sunt născută, acolo sunt crescută. Acolo mi-au făcut buletin fals (…) Pentru el am muncit 10 ani. 10 ani am muncit. Făceam şi 2.000-2.500 de euro pe seară. S-au făcut foarte mulți bani. Eu nu aveam datorie față de el. M-a obligat pur și simplu. Am refuzat, au început bătăile, amenințările. Am fost nevoită să stau. Mai mult de frică.”

Femeia a făcut câteva precizări despre Alexandra și Luiza, despre care multe voci spun că ar fi, de fapt, victime ale traficului de persoane.

„După părerea mea, nu cred că sunt moarte fetele. Cred că sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele. Sechestrate la domiciliu. Ce am auzit printre fete, așa, noaptea, ar fi duse în partea de sud a Italiei”, a mai spus prostituata româncă.

Adauga un comentariu