Cancan ultimă oră

O recunoști pe fetița din imagine? Timpul a trecut, iar acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România

Publicat: 03 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Timpul a trecut, iar fetița din imagine s-a „transformat” în una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta se bucură de mult succes datorită talentului pe care îl are.

Tu o recunoști pe fetița din fotografie?

Ei bine, dacă nici acum nu v-ați dat seama despre cine este vorba, nu vă mai ținem mult în suspans și vă dezvăluim că fetița din imagine este Andreea Bănică. Așa arăta vedeta atunci când era copil, în urmă cu mulți ani.

Andreea Bănică s-a născut pe data de 21 iunie, în anul 1978. Cântăreața are în prezent vârsta de 44 de ani. Vedeta se bucură de succes încă din anul 1998, când a urcat pe scenă la Festivalul Mamaia.

Artista a cântat o perioadă alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru. Cele trei au format trupa de fete „Exotic”, moment în care au lansat prima piesă împreună, numită „Sexy”. Cântărețele au avut parte de mult succes în România.

Vedeta, o mămică model

Andreea Bănică are toate motivele să fie fericită. Artista are cu ce să se mândrească. Vedeta se bucură de o carieră de invidiat, dar și de o familie împlinită alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea.

Cântăreața este o mămică model pentru copiii ei, Noah Andrei și Sofia. Andreea Bănică a anunțat, în urmă cu mai mult timp, că nu își dorește să își mărească familia, cu toate că i-ar fi plăcut să devină mamă mai devreme.

Artista este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Andreea Bănică are o relație foarte apropiată cu copiii ei și bineînțeles că are cu ce să se mândrească în viață.

Adauga un comentariu