Actualitate

O româncă era regina prostituatelor din Italia! Imperiul condus de aceasta i-a șocat pe anchetatori: Toate fetele plăteau taxa de protecţie și publicitate

Publicat: 10 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă era regina prostituatelor din Italia Imperiul condus de aceasta i-a șocat pe anchetatori Toate fetele plăteau taxa de protecţie și publicitate
Ştefana Mioara Poenaru controla toate prostituatele dintr-un oraș italian

Românii sunt din nou cunoscuţi în Italia și au ajuns pe primele pagini ale ziarelor din peninsulă. Vorbim despre o româncă ce este supranumita regina prostituatelor sau stăpâna prostituatelor. Aceasta își conducea cu o mână de fier imperiul din oraşul italian Ferrara.

Femeia le cerea taxa de protecţie sau de publicitate tuturor femeilor care voiau să practice prostituţia în localitatea din Italia.

Anchetatorii italiani au prins-o pe regina prostituatelor

Anchetatorii italiani au prins-o pe românca Ştefana Mioara Poenaru, lidera reţelei de prostituție din oraşul italian Ferrara care conducea cu o mâna de fier clanul interlop. Anchetatorii au constatat faptul că ” stăpâna prostituatelor ” în vârstă de 36 de ani avea o vastă rețea de prostituate și că era de necontestat la șefia grupului infranctional organizat.

Totuşi, în pofida faptelor în care a fost implicată, românca a scăpat doar cu 2 ani de închisoare. Amendă de doar 8000 de dolari şi condamnară minimă s-a datorat faptului că Ştefană Mioara Poenaru a colaborat cu anchetatorii italieni. Încă un lucru menţionat în presa italiană a fost acela că la anchetă, poliţiştii italieni au colaborat cu cei din România.

Femeia controla prostituate din România dar și din Asia sau Africa

Pentru că supranumele de stăpâna prostitoatelor să fie unul acordat pe merit, oamenii legii din Italia au constatat că românca nu controla doar prostituatele din România. Pe străzile din orașul Ferrara, Ştefană le ameninţă pe prostituatele din România dar și din Asia sau Africa.

„Pe stradă, în oraşul Ferrara, nu ezită să le ameninţe pe tinerele prostituate, pentru a obţine o parte din câştigurile lor şi pentru a le obliga să crească numărul serviciilor sexuale zilnice”aminteşte autorului articolului. Printre fete se numărau românce şi alte est-europene, dar şi tinere aduse din Africa sau Asia.

Preţurile cerute de româncă tuturor prostituatelor era unul destul de piperat. Aceasta le cerea 50 de euro pe zi fiecărei prostituate, iar la schimb acestea beneficiau de un loc de întâlnire cu clienţii. Locurile erau de fapt apartamente închiriate de membrii reţelei. Prostituatele mai erau obligate să plăteasc și o taxă de publicitate și de protecţie. Pentru a putea sta pe stradă, prostituatele erau obligate să mai scoată 50 de euro.

Conform datelor strânse de anchetatori, prostituatele erau controlate de Ştefană dar și de mai mulţi români și 4 italieni care locuiau în Rovigo și Bologna. Românca era darnică și oferea răsplăti consistente membrilor clanului condus de aceasta. Oamenii legii au vizat, în ancheta, 10 persoane.

Luni, 7 decembrie, tribunalul italian din localitate au condamnat-o pe Ştefană la o închisoare de 2 ani dar şi la plata a 8.000 de euro. În calcularea pedepsei, a contact faptul că femeia a colaborat cu procurori. Aceasta și-a recunoscut vina. Condamnaţi au fost și doi locotenenţi din clan care au primit un an de închisoare și la plata unei amenzi în valoare totală de 600 de euro, relatează adevărul.ro

Cel mai periculos traficant de carne vie din Europa este un român

Ion Clămparu, poreclit cap de porc, este catalogat ca fiind cel mai periculos traficant de carne vie din Europa și unul dintre cei mai periculoşi din lume. Acesta a condus ani la rândul cea mai mare reţea de prostituţie din Europa. Miile de fete care au trecut prin mâna interlopului au făcut dezvăluiri cutremurătoare. Acestea erau umilite, torturate, drogate și obligate să se prostitueze în țări precum Spania, Italia etc.

Ion Clamparu, cunoscutul interlop, a fost condamnat de magistraţii spanioli la 30 de ani de închisoare. Totuşi sentinţa aminteşte că Ioan Clamparu nu va sta în închisoare mai mult de 20 de ani, perioada maximă admisă de lege. De asemenea, el va trebui să plătească trei martori cu identitate protejată cu 12.020 de euro, în timp ce un altul, minor, va primi 30.506, scria, în 2012 cotidianul El Păiş.

Adauga un comentariu