Eveniment-Social

O smechera din sanatatea ieseana castiga miliarde cu propria firma. Vezi cu cine face contracte doctorita si ce venituri incaseaza

Publicat: 30 iun. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O smechera din sanatatea ieseana castiga miliarde cu propria firma. Vezi cu cine face contracte doctorita si ce venituri incaseaza
1

@ Doctorita, sefa la un laborator dintr-o unitate medicala ieseana, are cel mai mare salariu @ De asemenea, medicul face bani multi din contractele pe care le are cu firma @ Societatea unde este administrator se afla in topul firmelor de profil atunci cand vine vorba de profit

Un medic, angajat la Diectia de Sanatate Publica (DSP) Iasi are venituri mai mari decat un neurochirurg care opereaza, zilnic, pe creier. Dr. Micaiela Gabriela Ghinet nu este un nume sonor in lumea medicala ieseana, dar a stiut sa faca o afacere care sa-i aduca profituri mari.

Medicul Ghinet este sefa Laboratului Igiena Radiatiilor din cadrul (DSP) Iasi. Conform declaratiei de avere, in anul 2016 a obtinut din venituri salariale suma de 75.827 lei. Asta inseamna ca, sefa laboratorului are cel mai mare salariu din Directia de Sanatate Publica Iasi. Probabil pentru a aduna mai multi bani, dr. Micaiela Ghinet si-a deschis o firma de training profesional.

Astfel, conform declaratiei de interese, aceasta este administratorul societatii comerciale Micorad x Ray SRL cu sediul la adresa unde figureaza si locuinta personala a sefei Laboratorului Igiena Radiatiilor. Firma functioneaza ca un centru de pregatire in radioprotectie.

Citeste si : Nimeni nu s-a inscris pentru postul de director adjunct la DSP Iasi. Va fi organizat un nou concurs

Anual, veniturile incasate de dr. Micaiela Gabriela Ghinet de la firma pe care o administreaza sunt peste 80.000 lei. In anul 2016 din activitatea desfasurata la cursuri a incasat 91.408,72 lei, conform declaratiei de avere. Cea mai mare activitate a firmei detinute de medicul respectiv se desfasoara in sistemul medical, in special la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România, filiala Iasi.

La cursuri participa angajati din unitatile medicale care isi desfasoara activitatea in laboratorul de radiologie si imagistica medicala. De altfel, SC Micorad x Ray SRL se situeaza pe un loc fruntas in topul firmelor de training profesional din Iasi, in ceea ce priveste profitul.

Sefa laboratorului Igiena radiatiilor de la DSP Iasi detine patru terenuri: 1000 mp, intravilan, in comuna ieseana Schitu Duca, achizitionat in 2007; jumatate de hectar cumparat anul trecut, fara a mentiona locatia; 10.000 mp, forestier, in judetul Neamt, din care detine putin peste 1000 mp si un teren agricol de 900 mp, tot in judetul Neamt, din care jumatate este pe numele medicului.

Citeste si : Directorul DSP Iasi aduce acuzatii grave sefei de la UPU-SMURD. Totul s-a descoperit in urma unui control

Dr. Micaiela Ghinet are doua apartamente in municipiul Iasi, din care unul este dobandit prin mostenire si il imparte cu inca doua rude. La veniturile pe care le obtine, medicul isi permite sa puna si bani deoparte, avand doua conturi bancare de 80.000 lei si 50.000 lei.

De asemenea, in anul 2016, dr. Ghinet l-a imprumutat pe Stefan Ghinet cu suma de 50.000 lei si pe Gabriel Ghinet cu 10.000 euro. Administratorul  SC Micorad x Ray SRL nu are imprumuturi bancare.

Adauga un comentariu