Actualitate

O tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei! Ce le-a spus prietenilor înainte de tragicul eveniment

Publicat: 17 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei Ce le-a spus prietenilor înainte de tragicul eveniment
O tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei

O tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei. Fata, în vârstă de 16 ani, și-ar fi invitat acasă mai mulți prieteni alături de care ar fi consumat mai mult alcool. Aceasta le-ar fi spus prietenilor săi că merge în cameră să se odihnească puțin.

O tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei!

Tânăra urma să împlinească 16 ani în câteva zile, astfel că petrecerea aniversară a fost organizată în avans. Ea și-ar fi invitat mai mulți prieteni acasă și ar fi consumat mai mult alcool alături de aceștia.

La un moment dat, tânăra le-ar fi spus prietenilor ei că merge să se odihnească puțin, însă nu a mai revenit. După ceva timp, invitații săi au mers să verifice dacă tânăra este în regulă. Așa au constat că nu are nicio reacție. Cei prezenți la petrecere au sunat-o imediat pe mama sa, care a cerut ajutor la 112.

„Am primit o solicitare pentru o tânără de 16 ani, motivul solicitării fiind o stare de ebrietate, inconștientă. Ajunși la adresă am găsit pacienta în stop cardiorespirator. Am început manevrele de resuscitare totodată chemând în sprijin și un echipaj medical avansat”, a menționat Cătălina Mihăilă, asistent medical în cadrul Ambulanța Prahova.

60 de minute au încercat echipajele medicale să o readucă pe adolescentă în starea de conştientă. În scurt timp, au venit și polițiștii.

Mama tinerei ar fi profesoară de engleză în oraș. Ea nu era în apartament la momentul la care a avut loc petrecerea. Femeia s-a grăbit să ajungă acasă, de îndată ce a auzit vestea sfâșietoare. Din nefericire, era mult prea târziu.

Ar fi consumat mult alcool

Potrivit unor surse din anchetă, în apartamentul în care tinerii s-au distrat, până la incidentul șocant, au fost găsite mai multe sticle cu alcool, semn că petrecerea lor a fost scăldată în multă băutură.

Tânăra ar fi fost supraponderală, dar nu ar fi avut probleme medicale. Pe trupul său neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani“, a precizat reprezentanții IPJ Ploiești.

Potrivit anchetatorilor, tânăra s-ar fi retras într-o altă cameră. Ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei.

„La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au adăugat autoritățile din Prahova după ce o tânără a murit la petrecerea organizată de ziua ei.

Adauga un comentariu