National

O tânără de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad. Doi bărbați și o femeie au fost reținuți

Publicat: 18 sept. 2020
mașină de poliție
O tânără de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad. Doi bărbați și o femeie au fost reținuți

O tânără de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad. Doi bărbați și o femeie ar fi răpit fata, iar polițiștii i-au urmări şi prins în trafic, la o distanţă de 45 de kilometri. Cele trei persoane au fost reţinute pentru lipsire de libertate, după ce victima a fost eliberată.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, iar presupuşii răpitori sunt un bărbat de 50 de ani, unul de 20 de ani şi o femeie de 40 de ani.

O tânără de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a precizat, vineri, că tânăra a fost luată din mall „prin folosirea forţei fizice”, ea fiind urcată într-un autoturism care a plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma unui apel la 112, au fost formate filtre în trafic, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat maşina în localitatea Chişineu-Criş.

Suspecţii au fost duşi la audieri, în urma cărora au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Româncă răpită în Italia de un cunoscut DJ

Altfel, un cunoscut DJ italian și proprietarul unui post de radio din Roma, Francesco Cirioni, 39 de ani, a fost arestat pentru sechestrare de persoane, agresiune și viol, după ce ar fi sechestrat-o în casă timp de trei zile pe o româncă de 31 de ani, pe care a supus-o la violențe și chinuri greu de imaginat.

Femeia a reușit să fugă din casă în momentul în care răpitorul ei s-a retras pe balcon pentru o convorbire telefonică confidențială. A oprit prima mașină care a trecut prin fața imobilului și s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție să-l reclame pe torționarul ei, potrivit Corriere della Sera.

Prostituată în Roma

Femeia își câștigă existența prostituându-se în capitala italiană, iar în una din zile a fost abordată de Francesco Cirioni care i-a oferit 1.000 de euro pentru a petrece câteva zile în compania lui. Femeia a acceptat, dar a pus câteva condiții cu care bărbatul a fost de acord. Ca să-i dovedească că intențiile lui erau cât se poate de normale, înainte de a pleca spre casa unde urmau să-și petreacă timpul, a dus-o pe femeie la un magazin și i-a făcut cadou două perechi de pantofi.

Însă, odată ajunși în locuința lui, a uitat de tot ce promisese și a supus-o pe femeie la bătăi, agresiuni sexuale brutale și amenințări cu moartea.

În timpul audierilor, femeia a spus că agresorul ei s-a drogat în tot acest timp, a imobilizat-o și a torturat-o.

În a treia zi, când era aproape convinsă că nu va scăpa cu viață, Francesco Cirioni i-a cerut să se aranjeze, pentru că urmau să se întâlnească în oraș cu un prieten. A ieșit apoi pe balcon să vorbească la telefon. În acel moment, tânăra a profitat de neatenția Dj-ului a scăpa. Ea a ieșit în stradă și a oprit prima mașină care i-a ieșit în cale.

Cirioni a fost reținut și se află acum în închisoarea Regina Coeli din Roma, în așteptarea procesului. El este acuzat de trafic de droguri, dar este cercetat și pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf.

Adauga un comentariu