Local

O tânără din Ilfov a venit să se vaccineze anti-Covid-19 la Iași: „Cel mai bun vaccin este cel din brațul tău”

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără din Ilfov a venit să se vaccineze anti-Covid-19 la Iași Cel mai bun vaccin este cel din brațul tău
Ștefania Ioana Marinescu a venit din Ilfov să se vaccineze la Iași
Ștefania Ioana Marinescu, o tânără care locuiește în județul Ilfov a luat decizia să se vaccineze anti-Covid-19 în oricare centru din România unde sunt locuri libere. Astfel, tânăra s-a deplasat tocmai în comuna Belcești, județul Iași pentru a se imuniza împotriva virusului din Wuhan.

Ștefania a menționat că a parcurs 1.624 de kilometri doar să se vaccineze. Exemplul dat de adolescenta în vârstă de 17 ani a făcut înconjurul țării, povestea sa ajungând virală.

A parcurs peste o mie de kilometri doar pentru a se vaccina anti-Covid-19

„Cel mai bun vaccin este cel din brațul tău!”, astea au fost primele cuvinte ale Ștefaniei când a fost interpelată care este cel mai bun vaccin de pe piață. Tânăra a decis că trebuie să fie un vector opinie și are datoria de a participa la campania de vaccinare anti-Covid-19. Ea a parcurs alături de părinții săi peste 1.600 de km doar pentru a încerca să oprească această pandemie care a infectat nu mai puțin de 149,388,450 persoane și a luat viața a 3,150,786 cetățeni.

„Da, locuiesc în Ilfov și am fost până în Iași (comuna Belcești) să mă vaccinez. Acolo am găsit loc în martie.
De ce?
Am aproape 18 ani și cred în știință. Cred în SARS-CoV-2. Cred în acest virus parșiv.
Am parcurs, împreună cu părinții 406 km dus, 406 km întors, de două ori. 1624 km pentru a mă vaccina. Nu a contat, pentru că mi-am dorit din tot sufletul acest vaccin.
M-am vaccinat pentru mine, pentru noi, chiar și pentru antivaxeri. Dacă noi nu încercăm să oprim această pandemie, cine o mai face?
Pe 10 aprilie (am aflat recent de existența acestui grup) mi-am făcut rapelul cu vaccinul Pfizer-BioNTech. Am sub 18 ani, deci doar asta aveam voie.
Mi-aș fi făcut orice vaccin, cel mai bun vaccin este cel din brațul tău.” Ștefania Ioana Marinescu
Mulțumim, Ștefania!

Postează o fotografie cu tine în grupul PROvaccinare ( https://www.facebook.com/groups/rovaccinare), folosește #PovestiDeLaVaccinare și spune motivul pentru care ai ales să te vaccinezi.

#ROVaccinare #Romania #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine

„Cel mai bun vaccin este cel din brațul tău!”

„Da, locuiesc în Ilfov și am fost până în Iași (comuna Belcești) să mă…

Posted by RO Vaccinare on Tuesday, 27 April 2021

Un tânăr de 21 de ani încurajează vaccinarea împotriva noului coronavirus

Un tânăr din Hunedoara încearcă să încurajeze vaccinarea anti-Covid-19. Dacian Joshep Duleanț, în vârstă de 21 de ani, din Brad, Hunedoara încearcă să încurajeze toți tinerii să se vaccineze indiferent de serul cu care ar trebui să se imunizeze fiecare persoană.

Băiatul, în vârstă de 21 de ani, are încredere în medici şi îndeamnă tinerii la vaccinare pentru că viaţa fiecăruia să revină la normal.

„Am 21 de ani și am tot văzut în spațiul public o anume reticență la vaccinul produs de o anumită companie. Eu am deplină încredere în medici și știu că doar prin vaccinare putem reveni la normalitate și uită de grija pandemiei de SARS-COV-2, de aceea am ales să mă vaccinez chiar cu vaccinul evitat în această perioadă, pentru a încuraja și generația mea să nu ignore vaccinarea indiferent de vaccinul folosit în centrul de vaccinare și pentru că țin la cei din jurul meu. Împreună ne facem bine!”, a spus tânărul, făcând referire la vaccinul AstraZeneca.

Adauga un comentariu