Prima pagină » Cancan » Oana Ciocan e însărcinată cu Jador? Detaliul care le-a atras atenția fanilor

Oana Ciocan e însărcinată cu Jador? Detaliul care le-a atras atenția fanilor

01 apr. 2024, 13:05,
BZI.ro, în Cancan

Internauții bănuiesc că Oana Ciocan ar fi însărcinată cu Jador, după ce artistul a postat un mesaj care lasă loc de interpretări. Astfel, manelistul a precizat că el și fosta concurentă Survivor au nevoie de liniște deoarece urmează ceva frumos în viața lor. Atât le-a trebuit fanilor care s-au grăbit să-i felicite crezând că Jador și Oana Ciocan vor avea un copil.

Jador și Oana Ciocan au o relație de puțin peste 6 luni, cei doi cunoscându-se la vizita medicală care a avut loc înainte de Survivor. Plecarea manelistului din Republica Dominicană s-a produs odată cu intrarea Oanei în competiție. Cu toate acestea, Oana Ciocan nu a rezistat mult și a fost eliminată rapid, plecând acasă cu logodnicul ei.

De ce cred fanii că Oana Ciocan e însărcinată cu Jador

Zilele trecute, Jador și Oana Ciocan și-au pus fanii pe gânduri, după ce au dat de înțeles că fosta concurentă Survivor este însărcinată. Cei doi au primit zeci de mesaje de felicitări, după ce artistul a spus ca va lua o pauză de la rețelele de socializare, spunând că ceva foarte frumos urmează să se întâmple.

Jador a fost foarte prezent pe rețelele de socializare și nu a ezitat nicio secundă în a-și exprima sentimentele pentru Oana Ciocan. De când ș-au oficializat relația la Survivor și au revenit în țară, aceștia sunt de nedespărțit.

Recent, Jador și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la rețelele de socializare, dar a evitat să spună care este motivul din spatele acestei decizii. Alături de Oana Ciocan, a mărturisit că vor avea parte de o perioadă „mai liniștită” și, acum, au nevoie de niște timp pentru ei.

„Vă salut, oameni buni! Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă repaus. Nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă… nu pot spune mai mult”, a precizat Jador.
„Mai liniștită”, l-a completat Oana Ciocan.
„Mai liniștită, da, și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri! Este totul bine”, a completat artistul.
„Și va fi și mai bine”, a încheiat iubita acestuia.

Fanii cred că cei doi așteaptă un copil

Nu a durat mult de când au anunțat că ceva important urmează să aibă loc în viața lor, că fanii acestora s-au întrecut în comentarii. Aceștia i-au felicitat pentru capitolul care stă să înceapă în ceea ce îi privește, fiind convinși că este vorba de un copil, mai ales pentru că a anunțat că vrea să își întemeieze o familie alături de Oana Ciocan.

„E Oana gravidă, aveți nevoie de timp. Dumnezeu să fie cu voi și dacă chiar e însărcinată îi doresc sarcină ușoară și să fiți foarte fericiți împreună”, „Deja te-ai dat de gol fără să vrei, sarcină ușoară Oanei”, „E gravidă Oana, simt și ei nevoia să se rupa un pic de tot și să fie doar ei”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *