Cancan

Oana Lis spune ce probleme are cu soțul ei, după 25 de ani de căsnicie. „În unele relații suntem răniți”

Publicat: 10 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Oana Lis spune ce probleme are cu soțul ei după 25 de ani de căsnicie. În unele relații suntem răniți
Oana Lis nu trece printr-o perioadă bună, deoarece soțul ei se confruntă cu probleme de sănătate

Oana Lis a vorbit recent despre ce probleme are cu soțul ei, Viorel, dar și despre relații, după 25 de ani de căsnicie. Blondina li s-a destăinuit fanilor prin intermediul contului de socializare, acolo unde împărtășește și lucruri bune, dar și rele din viața ei. În ceea ce-l privește pe Viorel Lis, Oana susține că îl va îngriji până în ultima clipă și nu-l va duce la azil.

Oana Lis este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

Oana Lis spune ce probleme are cu soțul ei, după 25 de ani de căsnicie

Oana Lis a făcut o postare specială pe pagina personală de Facebook, legată de relații. Soția lui Viorel Lis este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează frecvent legătura cu urmăritorii ei, împărtășind cu aceștia aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Cu toate acestea, însă, de curând, Oana Lis a făcut o altfel de postare pe pagina personală de Facebook, acolo unde a adus în atenția publicului ei diferitele tipuri de relații dintre oameni, în special cele în care oamenii sunt răniți, dar și cele potrivite, acolo unde oamenii reușesc să se dezvolte.

„Așa cum în unele relații suntem răniți și ajungem să suferim, în aceeași măsură, în relațiile și conectările potrivite, unde simțim că putem fi noi cu adevărat, acolo de putem vindeca, putem lua aripi să evoluăm, energia celeilalte persoane care îți face bine, plus ce se întâmplă benefic în relație te poate face să uiți de oricine și orice altceva ce ai mai trăit.”, a scris Oana Lis, pe pagina personală de Facebook.

Oana refuză să-l ducă pe Viorel Lis la azil

Blondina nu trece deloc printr-o perioadă bună, asta pentru că soțul ei, Viorel Lis, se confruntă cu probleme de sănătate, ea fiind singura care îi este alături în prezent. Cu toate acestea, în ciuda greutăților, Oana a explicat că refuză cu vehemență să-și ducă partenerul de viață la azil, justificând și motivul pentru care nu a luat în calcul până acum această variantă.

„Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând, eu pot avea grijă de el, nu zic total, nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil. Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate stă acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă”, a mai povestit Oana Lis într-o emisiune TV.

Comentarii
  • Mai ramine sa recunoasca in fata poporului roman daca ”relatia ”ei cu sotul Viorel este doar gerontofilie si nu de fapt vinatoare de avere pina la capat !, aici e dilema poporului roman !

Adauga un comentariu