Cancan ultimă oră

Oana Marica, curtată de un tânăr din Constanța: Ce aroganță a făcut acesta

Publicat: 19 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Marica curtată de un tânăr din Constanța Ce aroganță a făcut acesta
Oana Marica a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs de miss

Oana Marica este una dintre cele mai vânate femei frumoase din lumea show-biz-ului românesc. Asta mai ales acum, când s-a despărțit oficial de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Recent, un tânăr din Constanța venit la „Brasserie”, în Herăstrău, a încercat să o impresioneze pe focoasa brunetă care dansa languros.

Tânărul, despre care nu se știe exact cine este, a dat mai multe dedicații pentru frumoasa brunetă, de 20.000 de lei.

La început, tânărul care și-a încercat norocul cu Oana a dat dedicații de câteva sute de lei, după care, văzând că aceasta nu reacționează în nici într-un fel, a aruncat mii de lei doar, doar îi va intra la inimă focoasei brunete cu ochi verzi.

Oana Marica nu a avut nicio reacție la zecile de mii de lei sparți pe dedicații de tânărul misterios.

Oana Marica

Oana Marica s-a despărțit de Alex Bodi

Fotomodelul Oana Marica, poreclită „Bunesa”, este o adevărată devoratoare de bărbați din show-biz. Aceasta a avut în trecut o relaţie şi cu fotbalistul Marius Niculae, dar şi cu alţi bărbaţi cu bani din România. Ultima relație a fotomodelului a fost cu Alex Bodi, nimeni altul decât fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Cei doi au petrecut în vară o vacanță de vis și totul părea să meargă perfect pentru cei doi îndrăgostiți. Alex a fost însoţit de fiica sa cea mare, iar Oana Marica de câteva prietene.

Relaţia celor doi a fost una extrem de zbuciumată, cu despărțiri și împăcări scurte.

Recent ruptura dintre cei doi s-a dovedit a fi definitivă, Alex Bodi afișându-se de puțin timp cu Ema Uta.

Oana Marica

Cât a durat relația cu Marius Niculae

Focoasa brunetă a devenit cunoscută în 2010, când a câștigat concursul de Miss Turism. Ulterior, Oana a intrat în atenţia showbiz-ului autohton datorită relațiilor cu bărbați bogați.

Una dintre cele mai cunoscute relații ale Oanei a fost cu fotbalistul Marius Niculae. Acesta a cerut-o de nevastă într-o excursie de vis în Dubai, dându-i un inel cu diamant.

Oana Marica a acceptat cererea lui Marius Niculae, dar apoi s-a întors la un fost iubit, un italian bogat și ceva mai în vârstă.

 

Marius Niculae a spus de mai multe ori că a iubit-o pe Oana Marica și că își dorea să întemeieze o familie alături de focoasa brunetă. După patru alături de Oana, Marius Niculae și-a găsit aleasa inimii și s-a căsătorit.

Oana Marica deține un salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi din București. Astfel, Oana are mereu timp să se facă frumoasă și să plănuiască noi călătorii în destinații care mai de care mai exotice, de unde n uezită să posteze pe rețelele de socializare poze provocatoare.

Oana Marica

Adauga un comentariu