Cancan ultimă oră

Oana Radu a trecut peste decesul iubitului? Cine este noul bărbat din viața acesteia

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Radu şi-a refăcut viaţa şi iubeşte, din nou, la aproape trei luni de la moartea fostului iubit, Alin.

Oana Radu are o nouă relaţie

Oana Radu a trecut prin clipe teribile în urmă cu trei luni, atunci când iubitul ei a fost incendiat de un bărbat cu probleme psihice, chiar în scara blocului în care locuia, în Craiova. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă să-l salveze. După câteva săptămâni în care a fost ţinut sub stricta supraveghere medicală, organismul tânărului a cedat.

Oana Radu a fost distrusă de vestea că iubitul ei s-a stins din viaţă şi a suferit enorm. Iată, însă, că artista a decis să-şi refacă viaţa şi a mai dat o şansă iubirii, iar noi avem toate detaliile.

Astfel, potrivit surselor Spynews, Oana Radu se iubeşte cu nici mai mult, nici mai puţin decât cu antrenorul ei de fitness. Artista a slăbit foarte mult în utlima perioadă, iar acum înţelegem şi cine a împins-o de la spate să facă noua schimbare.

Noul iubit al Oanei Radu se numeşte Cătălin Dobrescu şi este instructor de fitness. Tânărul este foarte chipeş şi nu e de mirare că fetele roiesc în jurul lui, dar, ghinion pentru ele, tânărul are ochi doar pentru Oana Radu.

În plus noul iubit al artistei a ţinut să facă şi el publică relaţia pe reţelele sociale

Alături de o fotografie cu Oana Radu, Cătălin a postat o descriere simplă, dar profundă: „Me&U. Eu şi tu”. Dar, ce credeţi? După ce un prieten virtual a ţinut să le transmită celor doi felicitări, Cătălin a şters descrierea şi poza, vrând, parcă, să şteargă urmele relaţiei.

De asemenea, un alt prieten virtual a ţinut să-i întrebe pe cei doi când vor face nunta. Niciunul nu a dat curs întrebării. Fireşte, că este prea devreme să vorbim de aşa ceva. Cert este că Oana Radu a decis să-şi refacă viaţa mai devreme decât şi-ar fi închipuit mulţi.

Adauga un comentariu