Actualitate

Oana Roman a făcut publice mai multe mesaje de la fostul soț. Cum se milogea de ea Marius Elisei după despărțire

Publicat: 28 sept. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Oana Roman a făcut publice mai multe mesaje de la fostul soț. Cum se milogea de ea Marius Elisei după despărțire
Oana Roman a ieșit la atac, deranjată de ultimele declarații ale lui Marius Elisei

Deranjată parcă de fericirea lui Marius Elisei, Oana Roman a făcut publice mai multe mesaje compromițătoare de la fostul soț. Se pare că bărbatul a mințit când a spus că și-a dorit împăcarea cu ea doar de dragul fiicei lor. Astfel, Oana Roman susține că Marius Elisei încă mai avea sentimente pentru ea și își dorea să fie din nou împreună.

Oana Roman s-a arătat extrem de revoltată după ce fostul soț a apărut în emisiunea „Xtra Night Show”. Acolo, Marius Elisei a declarat că a dorit să se împace cu ea doar de dragul copilului pe care îl au împreună. Se pare însă că lucrurile nu au stat chiar așa. Oana Roman a ieșit acum la atac și a prezentat mai multe mesaje compromițătoare care îl dau de gol pe bărbat.

Oana Roman a făcut publice mai multe mesaje de la fostul soț

Prezent în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, Marius Elisei a spus că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului, acesta fiind un „familist” convins, cum s-a autodeclarat. Totuși, iată că Oana s-a arătat nemulțumită de aceste afirmații și a decis să dea cărțile pe față. Aceasta a declarat pe InstaStory că nu suportă minciuna și că nu acceptă ca Isa să fie folosită în răzbunarea lui Elisei față de ea.

Vedeta a afirmat că Marius și-a dorit, de fapt, împăcarea nu de dragul Isabelei, ci pentru că încă era topit după fosta sa soție. Mai mult, aceste încercări de a-și arăta dragostea și a reface relația vin în contextul în care sentimentele Oanei erau de mult apuse.

Pentru a susține cele spuse, Oana a venit și cu dovezi pe care a ales să le facă publice pe internet! Aceasta a dezvăluit mai multe mesaje private din luna martie, în care Marius își declară iubirea totală față de ea. Vă reamintim că la începutul anului cei doi au pus capăt relației.

De atunci Marius ar fi continuat să locuiască alături de familia sa, până pe data de 3 septembrie, când s-a mutat definitiv de acasă. La doar 3 zile după mutare, Marius a început o relație cu o altă femeie în vârstă de 40 de ani pe care de a și postat-o pe rețelele de socializare.

Cum se milogea Marius Elisei de Oana Roman

Oana Roman a fost foarte vehementă în mesajul transmis pe contul ei de Instagram. Astfel că ea a publicat și mai multe mesaje compromițătoare din convorbirile de pe WhatsApp cu Marius Elisei. Și iată că Oana Roman s-a ținut de promisiune.

„Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect, pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări. Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil, pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele… vorbesc.

Totul a fost că ai susținut că iubești, nu din compromis, de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu NU mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente de mult. Și mă rezum la atât. Sunt sute, sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu am întotdeauna adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”

Comentarii
Adauga un comentariu