Cancan

Oana Roman a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Totul vine la doar câteva zile de când a murit mama ei

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Totul vine la doar câteva zile de când a murit mama ei
La câteva zile de când și-a condus mama pe ultimul drum, Oana Roman a luat o decizie surprinzătoare

Oana Roman a luat o decizie surprinzătoare, după imediat decesul mamei sale. În urma decesului mamei sale, la vârsta de aproape 84 de ani, din cauza unei boli grave, Oana a trecut printr-un moment extrem de dificil.

Afectată profund de tragicul eveniment, vedeta a luat o decizie neașteptată, pe care nimeni nu ar fi anticipat-o. Ea însăși a făcut anunțul pe contul său de Instagram.

Oana Roman a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a fost diagnosticată cu o boală gravă acum câțiva ani și a fost internată într-un centru de recuperare exclusivist, unde a primit îngrijire de cea mai înaltă calitate până în ziua în care a decedat. Fosta soție a lui Petre Roman a pierdut bătălia cu boala în dimineața zilei de 23 februarie.

Fiica sa, Oana Roman, a fost devastată când a aflat că mama sa a decedat, chiar dacă într-un fel se aștepta la această veste având în vedere starea de sănătate a mamei sale. Ieri, vedeta s-a dus la biserică pentru a participa la parastasul de nouă zile al mamei sale și a făcut o declarație surprinzătoare online. Oana le-a comunicat fanilor săi că va pleca de acasă pentru două zile pentru a se liniști, urmând să-și reia viața de unde a rămas.

„Bună dimineața, dragii mei! Vă mulțumesc că sunteți aici! Eu am ales două zile de evadare de acasă pentru un pic de liniște, să mă adun și apoi să merg mai departe cu toate”, a fost anunțul pe care Oana Roman l-a făcut pe contul ei de Instagram.

Mioara Roman a avut parte de o înmormântare cu fast

Oana Roman a organizat cu atenție funeraliile mamei sale încă de anul trecut, când aceasta a trecut printr-o altă încercare. Prietena vedetei, Gabriela Lucuțar, s-a ocupat de toate pregătirile și a dezvălui informații detaliate cu puțin timp înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(…) Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”,  a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Acum, la câteva zile de când și-a condus mama pe ultimul drum, Oana Roman a luat o decizie surprinzătoare.

Adauga un comentariu