Cancan ultimă oră

Oana Roman, mesaj tranșant pe internet: ”Un fals, trădător și invidios”. Cui și în ce mod i s-a adresat vedeta

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman mesaj tranșant pe internet Un fals trădător și invidios. Cui și în ce mod i s-a adresat vedeta
Oana Roman a publicat un mesaj tranșant, prin care și-a pus admiratorii pe jar

Oana Roman este un personaj în lumea mondenă. Vedeta este foarte vocală și asumată, căruia îi place să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată.

Nu puține au fost dățile în care a spus public ce o deranjează, ce nu acceptă de la cei din jurul ei ori pe cine nu place. Iar de o astfel de situație este vorba și acum.

Pe Instagram, unde este foarte activă și unde ține permanent legătura cu cei care fac parte din comunitatea ei online, deloc puțini la număr, Oana Roman a publicat un mesaj tranșant, prin care și-a pus admiratorii pe jar.

Oana Roman, mesaj tranșant pe Instagram

Cu o zi înainte de a împlini 46 de ani, partenera de viață a lui Marius Elisei a fost directă, asumată, dar și dură în declarații. Oana Roman transmis un mesaj pe rețelele de socializare, însă nu a menționat cine a făcut-o să pună piciorul în prag.

Oana Roman se arată nemulțumită de persoanele care uită de unde au plecat și cine le-a fost aproape la începutul drumului spre succes.

Fiica fostului politician consideră că este foarte periculos să fii înconjurată de așa zișii prieteni, cei care ascund sentimente de gelozie, invidie și care ar fi oricând gata să trădeze și să uite ce înseamnă loialitatea într-o relație de orice tip ar fi ea.

”Nu este lucru mai urât decât să uiți pe cel care ți-a fost alături la greu și nu este ceva mai periculos în preajmă, decât un fals, neloial, trădător, gelos și invidious om care pretinde că ți-e prieten”, a scris Oana Roman pe pagina personal de Instagram.

Cum nimeni nu este vizat în mod direct de către vedeta noastră și nici nu se știe de ce și cum s-a ajuns la o astfel de reacție, există și posibilitatea ca Oana Roman să aibă acum această părere privind în jurul ei, la cercul de prieteni despre care spune că e din ce în ce mai mic, la oamenii pe care i-a întâlnit pe drumul său spre succes ori la o situație în care a fost pusă recent și care a dezamăgit-o cumplit.

Adauga un comentariu