Cancan ultimă oră

Oana Roman, pe gânduri, după ce fiica sa a plecat la Marius Elisei în aceste zile: ”Fără ea nu știu ce să fac cu viața mea”

Publicat: 20 mart. 2021
oana roman cu fiica
Oana Roman le-a povestit fanilor în această seară că se află într-o situație destul de complicată, asta după ce fiica sa se află la Marius Elisei în acest weekend. Vedeta de la Antena Stars mărturisește că nu poată să mai stea deloc fără Izabela

Oana Roman le-a povestit fanilor în această seară că se află într-o situație destul de complicată, asta după ce fiica sa se află la Marius Elisei în acest weekend.

Vedeta de la Antena Stars mărturisește că nu poată să mai stea deloc fără Izabela.

Oana Roman, pe gânduri, după ce fiica sa a plecat la Marius Elisei în aceste zile

Pentru Oana Roman e o perioadă a schimbărilor, asta după ce în urmă cu o lună a ajuns alături de Marius Elisei la notar semnând actele de divorț.

Cei doi s-au înțeles și în privința custodiei fetiței lor, iar aceștia se bucură pe rând de prezența micuței Iza. În funcție de cum au stabilit programul, Izabela merge și la tatăl ei.

În acest weekend asta se și întâmplă, însă Oana Roman le-a povestit îngândurată fanilor că se simte foarte singură de când micuța se află la tatăl său. Ea le-a mărturisit acestora că nu știe cum să se mai bucure de viață fără fiica ei, obișnuindu-se foarte mult cu prezența sa.

”Isa e la tatăl ei în acest weekend și fără ea nu știu ce să fac cu viața mea. Mi-am făcut pozele, mi-am făcut postările..am răspuns la mail-uri, iar acum se presupune că ar trebui să mă odihnesc. Nu mai știu să mă bucur de viața mea fără ea. Nu știu ce să fac. Reușesc foarte greu să mă obișnuiesc să fiu fără ea.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a anunțat separarea de Marius Elisei în decembrie

Cu doar câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă Oana Roman anunța pe contul său de Instagram că a decis să pună punct relației sale cu Marius Elisei.

Mulți au sperat că se va ajunge la o împăcare, deoarece s-au mai certat și în trecut, însă lucrurile nu au stat deloc așa. În urmă cu o lună aceștia au ajuns la notar și au plecat separați, însă ulterior s-au întâlnit și au anunțat fanii printr-un clip video de deciza luată.

Cei doi se înțeleg mai bine în aceste momente și fac tot posibilul ca fiica lor să nu simtă ruptura dintre ei doi.

Adauga un comentariu