Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Ce a spus fata fostului premier cu trei ore înainte

Publicat: 15 feb. 2021

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Cei doi au mers la notar, unde au rezolvat totul amiabil. Fata fostului premier al României, Petre Roman, anunțase asta cu doar câteva ore înainte, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu și oficial! Cei doi au desfăcut căsătoria în prima zi a acestei săptămâni, după ce au semnat actele la notar. ”Am o întâlnire, am o ședință… Și e o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce”, a spus Oana Roman, într-un Insta Story. Câteva ore mai târziu, se întâmpla, scrie spynews.ro!

La finalul lunii decembrie, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că s-au despărțit, nu însă oficial. Mulți au sperat în împăcarea momentului, dar cale de împăcare nu a mai existat, după ce în mai multe episoade cei doi nu și-au spus chiar cuvinte frumoase. Iar divorțul a fost imminent. ”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, spunea Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Ce a spus fata fostului premier cu trei ore înainte

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Fata fostului premier Petre Roman avea să dezvăluie adevăratul motiv al rupturii. Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei a plecat de acasă, iar Oana a rămas cu fiica, Izabela, și cu mama ei. Oana Roman a povestit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, care este motivul pentru care s-a despărțit de soțul său.

În ecuație este inclus numele Mioarei Roman, mama ei, pe care chiar Marius a insistat să o aducă alături de cei doi. ”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul.

Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, de Kanal D.

Adauga un comentariu