Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman, supărată că nu primește pensia alimentară pentru fiica ei. Marius Elisei ar putea fi acuzat de abandon

Oana Roman, supărată că nu primește pensia alimentară pentru fiica ei. Marius Elisei ar putea fi acuzat de abandon

25 oct. 2023, 09:59,
BZI.ro, în Radio

Oana Roman este supărată foc pentru că nu primește pensia alimentară stabilită de instanță, din partea fostului soț. Marius Elisei nu ar fi plătit nimic din ceea ce datorează, așa cum s-a înțeles cu mama fiicei sale. Nu în ultimul rând, Oana Roman mai spune că tatăl fetei nu se implică deloc în creșterea acesteia.

Oana Roman și Marius Elisei au decis, după despărțire, să se ocupe în egală măsură de fetița lor. Numai că bărbatul nu a plătit deloc pensia alimentară, așa cum s-au înțeles. Avocata Beatrice Comăniceanu a explicat, în exclusivitate pentru Playtech, ce riscă fostul soț al vedetei, pe termen lung.

Oana Roman, supărată că nu primește pensia alimentară pentru fiica ei

Oana Roman l-a dat de gol, recent, pe Marius Elisei că nu plătește cei 500 de lei/lună, pensia alimentară, stabilită chiar de el. Fiica lui Petre Roman a făcut declarații publice, manifestându-și tristețea pentru faptul că nu are parte de niciun ajutor din partea fostului soț, pentru creșterea Isabelei.

„Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, declara recent Oana Roman.

Marius Elisei a insistat foarte mult să rămână cu Oana Roman, din dorința de a fi, în continuare, o familie. Însă în urma insistențelor eșuate și-a refăcut viața sentimentală, alături de o femeie de profesie psihoterapeut. Însă când a fost întrebat cu privire la plata pensiei alimentare, Marius Elisei a dat un răspuns evaziv, spunând că nu știe.

Ce riscă Marius Elisei, dacă nu va plăti pensia alimentară

Pensia alimentară pentru un minor nu este o opțiune, ci o obligație. Avocata Beatrice Comăniceanu a vorbit despre aceste situații delicate, în care tații pot fi acuzați chiar și de abandon, în caz că au bani, dar refuză să-și achite îndatoririle părintești:

„Dacă un tată nu plătește pensia alimentară, se apelează la un executor judecătoresc. Dacă lucrează, are un loc de muncă, i se pune poprire pe salariu, iar dacă are bani în cont bancar i se blochează.

Dacă nu, poți face plângere la Poliție, prin nerespectarea sentinței judecătorești el poate fi acuzat și de abandon de familie, poate lua și amendă. De aceea trebuie ca mamele să meargă la executor judecătoresc, ca să se înceapă executarea pe conturile actuale și viitoare. Dacă nu are bani acum, va plăti retroactiv, de la data sentinței judecătorești.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *