Cancan

Oana Roman, umilită de fani după ce s-a filmat în timp ce gătește: „Lăturile porcilor arată mai bine”

Publicat: 01 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Oana Roman umilită de fani după ce s-a filmat în timp ce gătește Lăturile porcilor arată mai bine
Oana Roman este o prezență activă în social media, având și o comunitate de oameni cu care comunică zilni

Oana Roman a fost umilită de fani după ce s-a filmat în timp ce gătește, rezultatul fiind altul decât cel așteptat de vedetă. Ce-i drept, fiica fostului premier nu s-a considerat niciodată expertă în arta culinară, așa că are o scuză.

Fiica lui Petre Roman este o prezență activă în social media, având și o comunitate de oameni cu care comunică zilnic, în special prin intermediul postărilor care prezintă anumite evenimente care se desfășoară în viața sa.

Oana Roman, umilită de fani după ce s-a filmat în timp ce gătește

Viața tumultoasă a Oanei Roman mai are și mici pauze care îi permit vedetei să pregătească ceva de mâncare. Recent, aceasta le-a arătat fanilor mâncarea pe care a gătit-o, însă aceștia s-au arătat dezgustați.

Fosta soție a lui Marius Elisei nu s-a considerat niciodată o expertă în arta culinară, dar, cu toate acestea, sunt rare momentele în care gătește. Și atunci când o face, are grijă să le împărtășească fanilor fotografii sau filmări cu rezultatul preparatelor sale.

Totuși, ultimul fel de mâncare nu a fost deloc pe gustul acestora. Dimpotrivă, o parte dintre internauți s-au arătat dezgustați de modul în care arătau cartofii gătiți la cuptor de vedetă.

„Am terminat, am făcut curat și mergem la culcare. Tot nu am ajutor la curățenie, deci mâine e zi de curățenie. O iau de la capăt”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mâncarea gătită de ea, postată ulterior pe social media.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate

Ulterior, pe un grup de Facebook numit „Pamflet media influenceri”, mai mulți internauți au comentat mâncarea Oanei Roman și și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor:

„Măi femeie, ești efectiv un munte de vomă. Cum să arate așa mâncarea ta?! Îl trimit pe soț la tine, că și așa vrea să slăbească și cu siguranță nici nu ar pune mâna pe lingură să mănânce.

Doamne, lăturile porcilor arată mai bine! Ai dat retur la oala minune de gătești la aragaz? Mi-e scârbă, nici poftă de mâncare nu mai am”;

„Cartofii sunt moartea mea, oricând și oricum făcuți, dar să înnebunesc dacă aș mânca așa ceva. Arată a lături”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților cu privire la modul în care a gătit.

Comentarii
  • Mai bine facea o fimare cu colectia imensa de vibratoare de toate felurile si cum si pe unde le utilizeaza !, a si recunoscut acum ani buni ca are una destul de bogata care ia socat femeia care facea curat la ea

Adauga un comentariu