Cancan

Oana și Viorel Lis, părinți? Soția fostului primar a obținut certificatul de părinte adoptiv și a pregătit, deja, camera copilului

Publicat: 07 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana și Viorel Lis părinți Soția fostului primar a obținut certificatul de părinte adoptiv și a pregătit deja camera copilului
Oana și Viorel Lis sunt tot mai aproape de a adopta un copil

Cât de curând, Oana și Viorel Lis vor deveni părinți, soția fostului primar făcând primii pași în acest sens și pregătind camera copilului. Așadar, cel târziu anul viitor, Oana Lis crede că va fi mamă, în acest sens obținând certificatul de părinte adoptiv. Singurul aspect asupra căruia nu s-a hotărât încă este dacă să adopte băiat sau fată.

Oana și Viorel Lis așteaptă cu nerăbdare să-și mărească familia. Soția fostului primar a precizat pentru Redacția.ro, că a obținut, deja, certificatul de părinte adoptator. De asemenea ea a încheiat toate demersurile necesare acestui pas important din viața ei și a fostului edil al Capitalei. De altfel, Oana Lis a mărturisit că ambii au început să facă pregătiri în casă pentru primirea cum se cuvine a copilului lor. În acest sens, Viorel chiar și-a cedat locul de dormit.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Oana Lis și soțul ei se pregătesc să treacă la un alt nivel și vor să adopte un copil. Astfel, Oana Lis, în vârstă de 42 ani, este convinsă că cel târziu anul viitor va fi mamă. Nu are niciun dubiu, mai ales că a încheiat toate procedurile necesare pentru primirea unui nou membru în viața sa și a lui Viorel Lis, care are 77 ani.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a declarat blondina.

„În opțiunile mele sunt și băiat, și fetiță

Oana Lis a mai povestit că nu are preferințe în ceea ce privește sexul copilului. De altfel, consideră că o mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Are emoții pentru ziua când își va strânge copilul în brațe.

„În opțiunile mele sunt și băiat, și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă gândesc deja că copilul deja trăiește, dar el nu știe că o să facă parte din viața mea și eu din viața lui”, a mai explicat Oana Lis.

Oana și Viorel Lis au pregătit deja camera copilului

Conștienți că viitorul lor copil va avea nevoie de spațiu și pentru a se bucura de o primire caldă, Oana și Viorel Lis au început să facă schimbări prin casă. Fostul primar al Capitalei și-a cedat și locul de dormit.

„Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, ne-a dezvăluit Oana Lis.

În altă ordine de idei, Oana Lis, care și-a pierdut tatăl de curând, este de aproape doi ani psiholog cu acte în regulă și are și propriul cabinet de consiliere. Momentan, ședințele se desfășoară online, din cauza pandemiei. Oricum, e o sursă importantă de venit pentru Oana, mai ales că ea și Viorel Lis vor deveni părinți în curând.

Adauga un comentariu