Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de către procurori pentru șantaj

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de către procurori pentru șantaj

29 iun. 2022, 19:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu a primit o lovitură. Vedeta a fost trimisă în judecată împreună cu avocatul Silviu Ionuț Călin, fiind acuzați de șantaj. Frumoasa brunetă este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună pe baza unor fapte nereale, iar medicul trebuia să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii care nu ar fi existat.

Procesul a început la Curtea de Apel București, iar frumoasa brunetă este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, pe baza unor fapte nereale, iar medicul a fost obligat să se prezinte la notar pentru a semna o declarație a unei datorii în valoare de 400.000 de euro.

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj, asta după ce frumoasa brunetă l-ar fi obligat pe medicul lui Bogdan Furtună să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente la notar, în valoare de 400.000 de euro. Avocata medicului Bogdan Furtună, Ioana Mateș, a mărturisit că nu ar fi existat niciodată o datorie de bani. Aceasta susține că Oana Zăvoranu voia să îl pună pe medic să semneze la notar o datorie cu o sumă uriașă de bani.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, potrivit evz.ro.

Procesul se judecă la Curtea de Apel București

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe medic într-o emisiune TV că medicul ar fi sustras sume mari de bani.

„Avocatul ei era și avocatul societății în care avea interese directe și Bogdan Furtună. Avocatul societății familiei clientului meu, domnul Silviu Ionuț Călin a fost abordat de Oana Zăvoranu, pentru a-l contacta pe medicul Bogdan Furtună, clientul meu”, a mai declarat avocata Ioana Mateș pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *