Cancan

Oana Zăvoranu a recunoscut din ce câștigă bani. „Cea mai mare sumă câștigată a fost de 25.000 de euro”

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu a recunoscut din ce câștigă bani. Cea mai mare sumă câștigată a fost de 25.000 de euro
Oana Zăvoranu are mai multe surse de venit, una dintre acestea fiind jucatul la bursă

Oana Zăvoranu a recunoscut recent din ce câștigă bani, fiind bine cunoscut faptul că vedeta are mai multe afaceri. În afara de ceea ce a moștenit după moartea mamei sale, vedeta a dezvoltat câteva business-uri proprii. Nu în ultimul rând, Oana Zăvoranu a precizat și faptul că-i place să joace la bursă, aceasta fiind cea mai profitabilă sursă de venit.

Oana Zăvoranu apare în ultima vreme foarte rar la TV, nu a mai jucat în nicio distribuție și nici la emisiuni nu și-a făcut simțită prezența. Astfel, multă lume nu știe cu ce se ocupă vedeta în prezent.

Oana Zăvoranu a recunoscut din ce câștigă bani

Oana Zăvoranu are mai multe afaceri din care câștigă bani, cea mai recentă fiind magazinul online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar. Și totuși, potrivit declarațiilor sale, nu aceasta e principala sursă de venit.

În urmă cu ani buni, vedeta și-a deschis o clinică medicală, care acum nu mai funcționează, deoarece s-a confruntat cu diverse probleme. Nu în ultimul rând, vedeta a avut și un prejudiciu imens de pe urma acestei afaceri. Oricum, magazinul online cu haine nu e afacerea ei cea mai profitabilă, dar totodată vedeta câștigă și din activități online.

„Mă întrețin din diverse afaceri, cel mai profitabil este faptul că joc la bursă. Cea mai mare sumă câștigată la bursă a fost de 25.000 de euro, iar cea mai mare pierdere a fost de 50.000 de euro”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, procese pe bandă rulantă

Dincolo de afacerile sale care îi aduc profit, vedeta are și multe cheltuieli, căci i-au fost deschise în instanță 45 de procese în urma emisiunii pe care a avut-o în trecut, pe YouTube.

„M-au dat în judecată. S-au trezit și nu și-au mai amintit trecutul. Lumea folosește foarte mult în ziua de azi cuvântul asumat. Dacă ești asumat, ia de la început tot ce ai făcut. Nu te apuca să te duci să spui că ești lezată.

Mi-au făcut cele 5 dive apocaliptice, s-au simțit lezate, 40 sau 45 de procese. Nici acum nu s-au terminat. Le-am devoalat lucruri din trecutul lor, nu le-am inventat eu. Pentru chestiile astea, ele mi-au cerut 10 miliarde de fiecare. Apoi au rămas la două miliarde, apoi la un miliard”, a mai declarat Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu