Actualitate

Vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu? Un costum din piele ecologică e cât salariul minim pe economie!

Publicat: 07 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu Un costum din piele ecologică e cât salariul minim pe economie
Dacă vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu, trebuie să te pregătești pentru niște prețuri pe măsura notorietății frumoasei brunete

Oana Zăvoranu s-a lansat într-o nouă afacere cu haine. La sfârșitul anului trecut, vedeta a vorbit pentru prima dată despre noul său proiect online. Acum, dacă vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu, trebuie să știi că prețurile sunt destul de piperate. Fanii se așteptau ca prețurile de la magazinul online al Oanei Zăvoranu să nu fie chiar pentru orice buzunar, dar nici foarte exagerate. Un costum din piele ecologică e cât salariul minim pe economie.

Vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu?

Oana Zăvoranu și-a lansat noua afacere cu haine, iar fanii vedetei au fost interesați să știe care suntprețurile la noul ei magazin online.

Frumoasa brunetă a avut numeroase probleme cu clinica medicală, pe care a deschis-o acum câțiva ani, iar acum a decis să se reprofileze. Astfel, a ajuns să-și deschidă o nouă afacere, de data aceasta online.

„Sunt un om puternic și luptător. Merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa, oricât de dificil este să las în spate (pentru moment) jaful samavolnic săvârșit asupra averii și a familiei mele”, spunea Oana Zăvoranu într-un mesaj postat pe Facebook.

Oana vinde articole vestimentare pe internet și are grijă ca totul să meargă așa cum își dorește ea.

Linia de articole vestimentare se numește Oana Zăvoranu Sexycool, iar hainele sunt inspirate din stilul ei.

Oana își dorește să revină și pe Youtube, după cum a transmis pe Instagram.

„Măcar la două zile am să revin pe canalul meu de YouTube, cât și pe Facebook, posibil și pe Instagram. Cu opinii pertinente la zi legate de modă, politică, credință, viață, psihologie, trezire spirituală, bani, demnitate, curaj și multe alte subiecte pertinente. Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și mustesc de idei și păreri de ne-am… Fără experiența vieții, fără cunoștințe sau drept de a emite opinii care să îi tulbure sau oripileze pe alții”, a menționat Oana Zăvoranu.

Prețuri foarte magazin

Prețurile nu sunt nici pe departe mici. Astfel, o singură pereche de blugi, la magazinul online de haine al Oanei are un preț astronomic pentru buzunarele românilor de rând, și anume, 898 de lei.

Cine își dorește să achiziționeze o rochie cu decupaje, trebuie să plătească 730 de lei, iar pentru o salopetă mulată, prețul este de 550 de lei. În schimb, pentru un costum din piele eco, format din sacou și pantaloni, Oana Zăvoranu cere aproape 2000 de lei.

Într-un live pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că fanii ei pot cumpăra hainele realizate chiar de ea.

Pentru a-și promova noua afacere, Oana Zăvoranu a făcut o ședință foto profesională, a trecut în rolul de fotomodel și s-a lăsat pozată îmbrăcată în hainele pe care le-a lansat.

„De zece ani mă tot rugați să îmi fac propria mea colecție de haine! Iat-o că a sosit! Port pe mine unul dintre item-irile mele preferate! Le veți găsi pe toate pe site!”, a spus live Oana Zăvoranu pe Facebook, Instagram și TikTok, unde a făcut anunțul despre afacerea ei.

Așadar, dacă vrei haine de la magazinul online al Oanei Zăvoranu, trebuie să te pregătești pentru niște prețuri pe măsura notorietății frumoasei brunete.

Adauga un comentariu