Cancan

Oana Zăvoranu a umilit-o grav pe Andreea Tonciu. „Și râsul ăsta este influenceriță?”

Publicat: 03 dec. 2020
Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Tonciu
Oana Zăvoranu și-a continuat atacul la adresa influencerițelor din România și a luat-o în vizor pe Andreea Tonciu

Oana Zăvoranu își continuă atacurile la adresa influencerițelor din România, iar de data aceasta a umilit-o grav pe Andreea Tonciu. Totul vine după reacția exagerată a concurentei de la „Bravo! Ai stil”, care s-a luat de juratul emisiunii, Maurice Munteanu. Rămâne de văzut dacă Tonciu va răspunde la aceste provocări.

Oana Zăvoranu continuă războiul și de data aceasta s-a luat de Andreea Tonciu. Querida a făcut-o cu ou și oțet pe concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, într-o postare pe Instagram.

Oana Zăvoranu a umilit-o grav pe Andreea Tonciu

E clar că Oana Zăvoranu nu îi iartă ieșirile Andreei Tonciu. La doar câteva zile după ce a provocat un scandal monstru, Andreea Tonciu continuă să își surprindă fanii în mediul online. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit duminică să îi șocheze pe fanii emisiunii. Aceasta s-a luat de juratul Maurice Munteanu, care și-a ales preferata din concurs.

Pentru că Maurice o vede pe Alexandra Ungureanu adevărata câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrtities”, Andreea Tonciu a reacționat în weekend dur pe rețelele de socializare.

Însă Andreea Tonciu se mai află într-un conflict de câteva săptămâni cu nimeni alta decât Oana Zăvoranu. De data aceasta, Andreea Tonciu a reușit să îi surprindă din nou pe toți fanii, atunci când a postat răspunsul Oanei Zăvoranu la ea pe Instastory. O fană a întrebat-o pe Oana Zăvoranu:

Ce părere ai despre Tonciu ca influencer și concurentă Bravo, ai stil! Celebrities?”, iar răspunsul Oanei nu s-a lăsat așteptat:

Un râs! Și râsul ăsta este influenceriță? Hai nu-mi da vestea asta că e cea mai bună caterincă pe ziua de azi”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Andreea Tonciu, în război cu Alexandra Ungureanu

În ultimele săptămâni, Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu s-au contrat de multe ori, iar vestea că Maurice Munteanu are deja o preferată în concurs a scos-o din minți pe Andreea Tonciu. Aceasta a fost siderată de afirmațiile lui Maurice, care a spus că o vede pe Alexandra Ungureanu câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Pentru că mi-ai demonstrat în aceste luni o valoare umană incredibilă, lăsând la o parte abilitățile tale stilistice care sunt 10 clase peste majoritatea abilităților similare din industria în care activezi, mi-ai demonstrat că ești o femeie cu bun simț, că ești o femeie puternică, seducătoare, rafinată, glamuroasă, o femeie care știe să argumenteze, care are referințe și ce contează cel mai mult pentru mine, educație. Tu ești pentru mine marea câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities. Și dacă pleci tu, pleci cu mine de mână. Îți promit aici, în fața tuturor”, a spus Maurice Munteanu despre Alexandra Ungureanu, iar aceste declarații nu i-au picat deloc bine concurentei Andreea Tonciu, care a izbucnit în mediul online.

Oricum, după ce Oana Zăvoranu a umilit-o grav pe Andreea Tonciu, internauții se așteaptă la o replică din partea concurentei „Bravo, ai stil”…

Adauga un comentariu