Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu clarifică situația după ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu clarifică situația după ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf

15 feb. 2023, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În urmă cu câteva zile, vedeta declara pe rețelele de socializare că se simte trădată, iar multă lume a crezut că divorțează de Alex Ashraf. Acum, bruneta a revenit cu un nou mesaj pe Instagram.

Oana Zăvoranu nu trece printr-o perioadă bună, iar în ultima perioadă a fost absentă din mediul online. Fosta actriță le-a spus fanilor că se confruntă cu probleme grave, mărturisind că se simte trădată. Bruneta nu a oferit la acea vreme nicio explicatie, motiv pentru care s-a zvonit că aceasta divorțează de Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a clarificat situația după ce s-a spus că divorțează de Alex Ashraf

În urmă cu câteva zile, în presă au apărut câteva imagini cu Alex Ashraf în compania unei domnișoare misterioase, ceea ce i-a determinat pe mulți să creadă că este la un pas de a divorțat de Oana Zăvoranu. Recent, vedeta a postat un mesaj pe Instagram și a dezmintit aceste zvonuri.

Oana Zăvoranu, 49 de ani, s-a plâns în urmă cu câteva zile că se simte trădată, fără a oferi prea multe explicații. După ce s-a spus că divorțează de Alex Ashraf, Oana a postat un mesaj pe InstaStory în care dezminte despărțirea de soțul ei.

Ei bine, se pare că fosta actriță și Alex sunt foarte bine și nu divorțează.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecaie presa și să fiți și voi corect informați”, a scris vedeta pe Instagram.

Oana Zăvoranu: „Am îndurat ca un martir”

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța că a fost „trădată’ de cei în care a avut încredere. Vedeta este dezamăgită de oamenii din jurul ei și i-a anunțat pe internauți că va fi mai activă în mediul online.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii’ mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, scria Oana Zăvoranu în urmă cu câteva zile.

Reacția Oanei Zăvoranu după ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf

Fosta actriță este căsătorită cu Alex Ashraf de șase ani. Oana Zăvoranu a recunoscut că relația lor a întâmpinat numeroase obstacole, dar întotdeauan au reușit să le depășească. Recent, soțul vedetei a fost surprins în compania unei alte femei, la un restaurant din Capitală.

Atunci s-a zvonit că cei doi ar divorțat și că nici măcar nu mai locuiesc împreună. După ce jurnaliștii i-au pus întrebări legate de acest subiect, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe Instagram.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *