Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, declarații șocante: „M-am dus în infern”. Bruneta nu a mai vorbit despre asta până acum

Publicat: 06 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După cum bine știm cu toții, Oana Zăvoranu și-a cerut iertare mamei sale public în urma celor întâmplate. Vedeta a întâmpinat momente grele, însă abia recent le-a dezvăluit fanilor ei despre perioada complicată prin care a trecut.

Oana Zăvoranu, declarații șocante

Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii ei din mediul online. Oana Zăvoranu a publicat pe InstaStory un mesaj emoționant în care le-a dezvăluit fanilor ei că trece prin cel mai sensibil moment din viața ei.

Deși le-a spus fanilor că este vorba despre o lecție tuburătoare, una de greșeală, Oana Zăvoranu a ales să nu spună lucrurilor pe nume de data aceasta și să rămână discretă. Vedeta a ținut să precizeze că nimeni nu știe despre acest moment sensibil.

Chiar dacă nu a vrut să spună momentan despre ce este vorba, cu siguranță că le-a stârnit curiozitatea internauților, mai ales pentru că acea întâmplare ar fi dus-o în infern, potrivit declarațiilor sale.

Oana Zăvoranu a rămas discretă însă nu exclude posibilitatea ca într-o zi să le povestească fanilor ei despre ce este vorba.

„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. Eu tulburător pentru mine, e tulburător pentru oricine îl ascultă, e tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos, m-a dus în infern”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Vedeta le-a mulțumit fanilor

Oana Zăvoranu este iubită de mulți oameni, iar bineînțeles că fanii ei au avut grijă să îi trimită mesaje de susținere după ce au aflat că se confruntă cu unele momente mai grele. Bruneta este o femeie puternică și ambițioasă. Datorită personalității pe care o are a trecut cu bine peste problemele pe care le-a avut.

„Mulțumesc că mă iubiți! Zecile de mii de mesaje incredibile trimise de voi sunt cel mai frumos cadou pentru inima mea. Iniima mea bate tare atunci când citesc atâtea minunății de cuvinte venite de la voi… se bucură și se alintă și m-a pus să vă zic că și ea vă iubește și vă promite că mă pune să fac numai lucruri și gesturi care să vă bucure inimile voastre… dinspre mine”, a adăugat vedeta.

postare instagram
Postare instagram Oana Zăvoranu

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu îi are alături pe toți fanii ei atunci când are nevoie de vreun sprijin. Vedeta le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit.

 

 

 

Adauga un comentariu