Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Repet, știu tot”

Publicat: 21 oct. 2021

Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul anului, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși a spus că nu vrea să se bage în acest conflict, „Querida” a menționat că știe tot ce se întâmplă cu lux de amănunte.

Oana Zăvoranu a revenit în mediul online cu un nou sezon al emisiunii sale, „Oana Show”. În cadrul primei ediții a noului sezon, Oana a comentat o serie de titluri de presă, printre care și unul referitor la divorțul dintre Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani).

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a început Oana Zăvoranu.

„Nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă”

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri”, a continuat.

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a încheiat.

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

 

Adauga un comentariu