Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, dor nemărginit de tatăl ei. Vedeta a scos din cufărul amintirilor mai multe fotografii din copilărie: ,,Mi-e tare dor de tine. Datorită ție sunt…”

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu dor nemărginit de tatăl ei. Vedeta a scos din cufărul amintirilor mai multe fotografii din copilărie Mi-e tare dor de tine. Datorită ție sunt...
Oana Zăvoranu a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, iar una dintre ele a fost chiar decesul tatălui ei natural, Ioan Bănicioiu, pe care l-a pierdut mult prea devreme

Frumoasa brunetă s-a lăsat copleșită de amintirile copilăriei și a ținut să-și exprime public dorul de părintele ei, care a decedat în urmă cu mai mult timp.

Oana Zăvoranu și-a emoționat puternic urmăritorii, după ce a postat mai multe fotografii împreună cu tatăl ei, din perioada copilăriei. Deși nu mulți cunosc acest aspect, vedeta s-a bucurat de iubirea a doi tați, respectiv Ioan Bănicioiu și Nicolae Zăvoranu, însă pe primul, cel natural, bruneta nu a putut să îl uite niciodată.

Oana Zăvoranu, imagini de colecție cu tatăl ei natural

Oana Zăvoranu a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, iar una dintre ele a fost chiar decesul tatălui ei natural, Ioan Bănicioiu, pe care l-a pierdut mult prea devreme.

În urmă cu ceva timp soția lui Alex Ashraf dezvăluia că i-a purtat o iubire imensă și lui Nicolae Zăvoranu, pe care l-a considerat, de asemenea, un al doilea tată, însă nimic nu s-a comparat cu dragostea pentru părintele ei biologic:

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA.”, declara Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme.

Recent, Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii împreună cu tatăl ei, semn că dorul de Ioan Bănicioiu este nemărginit, iar bărbatul este mereu prezent în sufletul ei.

În dreptul imaginilor publicate bruneta a scris și câteva rânduri emoționate, în care își exprimă aprecierea și respectul pentru cel care i-a dat viață:

„Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine. Momentul ăsta e despre tine și mine. O iubire nemărginită care există și nu moare niciodată. Tată, ești cel mai frumos și… mi-e tare dor de tine.” , a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu și-a pierdut mama în 2015

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, s-a stins din viață în urmă cu șase ani, pe 17 aprilie 2015. Femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital, unde era internată de 3 luni cu probleme serioase de sănătate. Vestea decesului a cutremurat-o pe Oana, pentru că și-a pierdut astfel și ultimul părinte pe care îl mai avea.

Cu toate că nu a avut mereu o relație exemplară cu cea care i-a dat viață și au existat numeroase conflicte între cele două, vedeta a găsit de fiecare dată un sprijin real în Mărioara Zăvoranu, cu care reușise, înainte de tragicul eveniment, să se înțeleagă mai bine.

Adauga un comentariu