Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, legătură neștiută cu multimiliardarul Dan Petrescu, decedat într-un accident aviatic: Mi-a furat 23 de milioane de euro!

Publicat: 22 oct. 2021
Oana Zăvornau

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri despre afacerea pe care a moștenit-o de la mama ei, Mărioara, făcând referire la multimiliardarul Dan Petrescu.

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri despre legăturile pe care le-a avut cu multimiliardarul Dan Petrescu, prin afacerea moștenită de la mama ei, Mărioara. Oana Zăvoranu susține faptul că bărbatul i-ar fi furat 23 de milioane de euro folosindu-se de artificii financiare și off-shore-uri din Cipru. În cadrul unui vlog, Oana Zăvoranu a explicat legătura dintre familie și milionarul Dan Petrescu, cel care s-a stins din viață în urma accidentului aviatic la marginea orașului Milano, în nordul Italiei, recent.

”Să fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, mărturisește Oana Zăvoranu.

De asemenea, bruneta mărturisește faptul că banii care i-ar fi fost furați, cele 23 de milioane de euro, ar fi trebuit să ajungă în posesia Oanei, ca moștenire:

”Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea. Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu! Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde…”.

Comentarii
Adauga un comentariu