Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu sau Pepe? Care dintre cei doi foști soți domină online-ul? Milioane de urmăritori, vizualizări și comentarii, dar unul singur câștigă detașat!

Publicat: 28 nov. 2021
Oana Zăvoranu și Pepe au trăit o poveste de dragoste, însă în urmă cu 11 ani au ajuns la divorț

Oana Zăvoranu și Pepe sunt într-un continuu „război”, de când au divorțat! În mediul online se dă, de asemenea, o altă bătălie de la depărtare. Oana sau Pepe? Cine e mai iubit și mai căutat în mediul online?

În clasamentul platformelor din mediul online, Pepe și Oana Zăvoranu duc o „luptă” asiduă! Fără doar și poate, trăim în era tehnologiei, iar totul se întâmplă în mediul virtual. Fie că vorbim despre socializare, îndrăgostire, activități care ne aduc profit sau modalități prin care să ne relaxăm, mai toate se întâmplă în zilele noastre pe Instagram, Facebook, TikTok sau YouTube.

Acest aspect a fost înțeles și de vedetele autohtone, care și-au căutat imediat o nișă în care să fie cei mai buni. Pepe și Oana, de exemplu, sunt doi dintre cei care fac furori pe platformele virtuale. Acest fapt impune să ne punem următoarea întrebare, care dintre ei are mai mult succes?

Oana Zăvoranu, „regină” pe Instagram, Pepe, „rege” pe YouTube

Pe Instagram, Oana Zăvoranu conduce detașat cu 576.000 de urmăritori, în timp ce Pepe are ”doar” 350.000.

Nici pe TikTok, noua platformă preferată a tinerilor, artistul nu poate să-i ia „fața” fostei soții. Videourile în care „Querida” critică acțiunile vedetelor, dar și ale influencer-ilor, au devenit rapid virale, astfel că nu e de mirare că Oana are 85.001 de urmăritori, în timp ce Pepe doar 1620.

În ceea ce privește „bătrânul” Facebook, Pepe a adunat de când are contul 137.753 de urmăritori, în timp ce Oana 830.000 de oameni care o urmăresc.

Oana Zăvoranu câștigă detașat „lupta”

Pe YouTube, în schimb, artistul este mult mai apreciat decât „Querida”! Asta pentru că de când a început pandemia a dat startul mai multor proiecte, în care cântă alături de diverși artiști, astfel că a reușit să strângă 412.000 de abonați, în timp ce Oana are doar 112.000 de oameni care o urmăresc pe platforma dedicată clipurilor video.

Însă, la un calcul foarte simplu, constatăm faptul că Oana Zăvoranu câștigă detașat această „luptă”cu un total de 1.603.100 urmăritori, în timp ce fostul ei soț are 901.373 urmăritori.

Motivul pentru care Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a fost întrebată despre căsnicia pe care a avut-o cu Pepe și care a fost principalul motiv al divorțului. Bruneta a recunoscut senin că nu-l mai iubea. Separarea dintre cei doi s-a produs în urmă cu 11 ani.

“Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: “Nu l-am mai iubit pe Pepe”

În continuare, Oana Zăvoranu a precizat că Pepe nu a suferit după divorț și că s-a căsătorit cu Raluca Pascu doar din ambiție. Cătălin Măruță a fost nașul de cununie al cuplului.

“Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a declarat Oana Zăvoranu.

“El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță”

În final, Oana Zăvoranu a dezvăluit că Pepe era un bărbat gelos, care, la un moment dat, i-a cerut să renunțe la cariera de artistă.

“El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus bruneta.

Adauga un comentariu