Cancan

Oana Zăvoranu și-a cumpărat pisică din Rusia. Ce nume i-a pus vedeta animalului de companie

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu și-a cumpărat pisică din Rusia. Ce nume i-a pus vedeta animalului de companie
Familia Oanei Zăvăranu s-a mărit cu încă un membru, și anume motănelul Putin, venit tocmai din Rusia

Oana Zăvoranu a ținut să-și anunțe prietenii virtuali că și-a cumpărat o pisică din Rusia, animalul de companie făcând parte dintr-o rasă destul de pretențioasă. Frumoasa brunetă este foarte încântată de noua achiziție și i-a pus un nume care zilele acestea este rostit în lumea întreagă. Mai mult, Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale de companie, ea având mai multe pisici și căței de care este foarte atașată.

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare a animalelor de companie, bruneta având pe lângă celebrii cățel și motan încă șapte pisoi salvați de la tomberon. Însă, zilele acestea, familia vietăților Oanei Zăvoranu a primit în rândul ei încă un membru, care vine tocmai din îndepăratat Rusie.

Oana Zăvoranu și-a cumpărat pisică din Rusia

Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, după ce a anunțat că în familia lor a apărut un nou membru, venit chiar din Rusia. Bruneta își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Recent, bruneta i-a anunțat pe urmăritorii de pe contul de socializare că familia ei s-a marit cu încă o pufoșenie. Trebuie precizat că Oana Zăvoranu este deja cunoscută drept o mare iubitoare de animale. Astfel că, pe lângă celelalte animăluțe pe care le-a luat în grijă, de data aceasta bruneta le-a prezentat internauților o nouă pisică, venită de peste hotare.

Ei bine, însă, mare le-a fost mirarea urmăritorilor din mediul online, atunci când Oana Zăvoranu le-a spus acestora cum a decis să-și numească noul animal de companie. Querida este mândra stăpână a mai multor pisici, dar și câini, bruneta crescându-i cu foarte multă dragoste și oferindu-le acestora tot ce au nevoie, fără a duce lipsă de nimic. Vedeta a făcut cu puțin timp în urmă o postare în mediul online, pe Facebook, acolo unde le-a prezentat-o fanilor ei pe noua pisicuță pe care a luat-o sub „aripa sa”.

Este vorba despre o pisică de rasă, mai precis Albastru de Rusia, aceasta venind chiar din țara de proveniență. Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor de pe Facebook că pisica a sosit din Rusia cu pașaport și cu toate actele necesare.

FROM RUSSIA WITH LOVE! PUTIN… atât!!! Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspăt sosit din Rusia cu paşaport, cip şi tot ce «trebe»… un veritabil ALBASTRU DE RUSIA. În rest, o să vă povestesc în curând… dacă nu zic nimic nu înseamnă că nu văd tot şi nu am părerile mele, ca de obicei… Aveţi grijă de voi, rămâneţi smart şi NU puneţi botu la vrăjeli. Vă iubesc… Oana Boss”, a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu face o cameră specială pentru animalele de companie

Fanii Oanei Zăvoranu au luat cu asalt secțiunea de comentarii, mulți dintre aceștia postând, la rândul lor, imagini cu animalele de companie. Astfel, tot în secțiunea de comentarii, bruneta le-a răspuns internauților și le-a mulțumit că împărtășesc cu ea imaginile, precizând totodată că, în construcții se află și o cameră specială pentru pisicuțele pe care le-a adoptat.

Dragii mei, mulţumesc mult pentru mesajele voastre frumoase pentru Putin… şi, să nu uit, mulţumesc mult pentru toate pozele pe care le împărtăşiţi cu mine… Eu îi iubesc pe toţi şi vă doresc să vă trăiască şi să vă aducă bucurie în case. Suntem în «constructie» şi cu o cameră unde stau toţi cei 7 pisoi «tomberonezi» adoptaţi de noi… Vă ţin la curent”, a mai scris Oana Zăvoranu după ce și-a cumpărat pisică din Rusia.

Adauga un comentariu