Cancan

Oana Zăvoranu o acuză pe Adelina Pestriţu că vinde ceasuri false. Ce acuzații îi aduce acesteia și soțului ei

Publicat: 27 iul. 2021
Adelina Pestritu si Oana Zavoranu si afla in scandal
Oana Zavoranu o acuza pe Adelina Pestritu ca vinde ceasuri false

Oana Zăvoranu o acuză pe Adelina Pestriţu și pe Virgil, soțul acesteia, că vând ceasuri false. Celebra brunetă a luat-o în vizor pe influenceriță și spune că ar încerca să îşi mintă fanii şi să le vândă acestora ceasuri contrafăcute, la preţuri exorbitante.

Oana Zăvoranu a demonstrat că este o persoană care nu se ascunde atunci când are ceva de spus.

Oana Zăvoranu o acuză pe Adelina Pestriţu

Oana Zăvoranu a luat „la puricat” câteva conturi de Instagram şi nu mică a fost mirarea în momentul în care s-a oprit la pagina Adelinei Pestriţu. Nici soţul vedetei nu a scăpat cu una cu două, pentru că Zăvo s-a legat chiar de activitatea acestuia.

Pe contul lui Virgil Şteblea a apărut o postare în care soţul brunetei face reclamă unor ceasuri de lux. Printre ceasurile prezentate de bărbat sunt şi modelele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (același model din aur alb costă 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preţurile sunt cele din magazin pentru ceasuri noi. În schimb, pe piața de second hand, majoritatea ceasurilor Rolex capătă o valoare mai mare datorită cererii care este cu mult mai mare decât oferta.

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a transmis Zăvo pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu a continuat seria „atacurilor”

Oana Zăvoranu a fost contactata de cancan.ro și a continuat seria de acuzații pentru Adelina Pestriţu.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri.

Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt.

Adică ceasurile Rolex vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de Rolexuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa și spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

Sunt curioasă dacă firma mare, brand-ul Rolex, este de acord că produsele să fie vândute aşa prin portbagaj, câte 40, 50 de bucăţi aruncate în folie de plastic. Dacă acceptă, înseamnă că eu nu ştiu nimic şi aşa se vând ceasurile mai nou.

“Îşi permit să bage sute de mii în Rolexuri să le stocheze?”

Ca să nu mai vorbim că preţul unui Rolex original începe undeva la 7.000 de euro. Voi îi vedeţi pe ăştia doi, care ea dă coduri de reducere la tot felul de pufarine şi face giveaway, că vorbeam de cât costă un Rolex original, acolo este vorba de nişte sute de mii de euro, dacă ar fi ceasuri veritabile. Îşi permit să bage sute de mii în Rolexuri să le stocheze?

Sau au amanet, iar aici intervine altceva! Păi ce facem, luăm pe nimic banii de la oamenii care nu mai au lovele? Nu mai este ea femeia aia educată, ne bucurăm la oamenii care şi-au dat Rolexul pe nimic pentru că nu mai au ce să mănânce?

Cred că în momentul în care ai un magazin de Rolexuri şi de diamante nu mai faci reclamă la pufarine. Că tu eşti o mare barosancă, pe opulenţă şi nu mai merge să faci reclamă la pufarine.

Ca să aprovizionezi un astfel de magazin nu costă 3 lei, se presupune că ești pe bani mulţi şi atunci mie nu mi se pupă cu codurile ei de reducere şi cu giveaway-urile. Acum câteva zile avea în mână un pampers, în alta un detergent, în alta cinci îngheţate, dacă putea şi cu picioarele mai ţinea câte ceva. Nu se pupă ceva…

Dar altfel mulţumeşte pentru orice îngheţată, vrea totul moca, când eşti barosan îţi plăteşti, frate, mâncarea, plăteşti pe unde te duci. Gradul de șmecherie al unui om se vede din banii pe care îi cheltuieşte şi cât anume cheltuieşte. Dacă ai pozat o friptură atunci când ai mers la restaurant, nu te face șmecher, înseamnă că eşti o sărăcie!”, a spus Oana Zăvoranu.

Printre vedetele care au mai fost luate la rost de către Oana Zăvoranu se numără și Oana Roman sau Babs, iubita lui Dorian Popa.

Adauga un comentariu