Cancan

Octavia Geamănu face furori pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare

Publicat: 25 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Octavia Geamănu face furori pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare
Frumoasa prezentatoare de știri Octavia Geamănu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Prezentatoarea de știri Octavia Geamănu face furori pe Instagram. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. La vârsta de 38 de ani, știrista de la Antena 1 arată spectaculos și se bucură din plin de celebritate. Mereu discretă cu viața privată, Octavia Geamănu este atentă la aparițiile ei publice și vorbește de puține ori despre planul personal. Recent, prezentatoarea de știri și-a surprins admiratorii din mediul online. Iată ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare.

Octavia Geamănu, apariții provocatoare pe Instagram

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Știrista are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. De când a devenit mamă, vedeta radiază de fericire și se bucură din plin de viață. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Octavia Geamănu are un trecut amoros controversat.

Știrista de la Antena 1 s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar căsnicia cu Marian Ionescu a fost și ea pusă la îndoială de apropiații frumoasei vedete, având în vedere diferența de vârstă dintre aceasta și partenerul ei de viață.

În pofida criticilor celor din jur, Octavia Geamănu se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Îndrăgita prezentatoare este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde are un număr impresionant de urmăritori. Recent, știrista a postat câteva fotografii în care apare în ipostaze sexy, spre încântarea fanilor. Mai mult, aceasta nu ezită să își exprime punctul de vedere cu privire la diferite subiecte din viața publică. Nu de puține ori, Octavia Geamănu a provocat controverse și reacții dure din partea internauților.

O altă prezentatoare de succes care face furori de fiecare dată când apare la tv este Gabriela Cristea. Celebra moderatoare a pus pe jar inimile bărbațlor încă de pe vremea când a pozat nud într-o celebră revistă pentru bărbați. Și frumoasa Corina Caciuc își surprinde admiratorii cu poze incendiare pe Instagram.

În prezent, Octavia Geamănu se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. La vârsta de 38 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită și fericită.

Ce mesaj surprinzător a postat prezentatoarea de știri pe rețelele de socializare

Octavia Geamănu este extrem de activă în mediul online și nu ezită să își exprime sincer și direct punctul de vedere cu privire la diferite aspecte. Dincolo de fotografiile sexy, știrista postează frecvent mesaje pentru internauți. Recent, aceasta a provocat un val de discuții după ce a criticat activitatea unor influenceri din spațiul virtual.

„Mă uit din curiozitate la trendurile de pe YouTube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu). Apoi mă mai uit la postările marilor „influenceri” – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des, deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva – despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere…

Bătaia în viață reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de muncă, facturile sunt în viața reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viața reală. Restul e virtual. Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake news-uri pe Facebook, care creează frumosul vizual și auditiv.”, a fost mesajul prezentatoarei de știri.

Vedeta a sancționat, de asemenea, și comportamentul celor dependenți de rețelele de socializare, care nu reușesc să se adapteze situațiilor din viața reală.

Frumoasa prezentatoare de știri Octavia Geamănu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta are un fizic de invidiat și atarge privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu