Actualitate

Olguța Vasilescu, 3 milioane de euro pentru 30 de artiști care vin la festivalul de la Craiova. Primarul a transmis un mesaj ironic pentru oamenii care „se consumă nervos”

Publicat: 09 aug. 2022
Olguța Vasilescu
Olguța Vasilescu spune că o costă 3 milioane de euro artiștii pe care îi aduce la festivalul de la Craiova

Primarul Olguța Vasilescu susține că onorariile celor 30 de artiști invitați la festivalul de muzică de la Craiova ar fi de 3 milioane de euro, negând că onorariul plătit pentru Paris Hilton ar fi de 1 milion de dolari.

Olguța Vasilescu a postat un mesaj ironic pe Facebook, pentru cei care „se consumă nervos încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova”. În Craiova se organizează un festival pentru care primăria scoate din buzunare 3 milioane de euro. Bani care o să ajungă la 30 de artiști.

Olguța Vasilescu: „Onorariile tuturor artiștilor, peste 30 la număr, sunt trei milioane de euro”

Primarul din Craiova a spus că oamenii „se consumă nervos” când încearcă să își convingă „adepții” că festivalul de la Craiova este rău. Olguța Vasilescu spune că pentru 30 de artiști, trebuie să plătească trei milioane de euro.

„Mă uit cât de mult se consumă nervos unii încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova unde vine un DJ să mixeze pentru suma de „1 milion de euro”. De unde au scos suma asta, n-aș putea să vă povestesc… Poate ne spun ei…
Ca să vă faceți o idee, onorariile tuturor artiștilor, peste 30 la număr, sunt trei milioane de euro, din care un milion e impozitul pe care îl oprește statul român.
Faceți o medie pentru cei 30 de artiști, nume de prim rang pe plan mondial și vedeți dacă e posibil ca o singură persoană să primească jumătate din sumă. Acum, după ce ați făcut acest calcul simplu, vedeți și cât s-a investit în alte festivaluri, unde valoarea artiștilor e aproximativ egală.
P.S. Știți bancul cu rochia de 20 de mii de euro? Cam așa e și acum”, este mesajul transmis de Olguța Vasilescu.

La Craiova va avea loc Festivalul IntenCity

Între 26 și 28 august la Craiova va avea loc Festivalul IntenCity, la care primăria a anunțat că vor veni Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau La Bouche.

Olguța Vasilescu s-a lăudat că o va aduce și pe Paris Hilton. Newsweek a scris că tariful lui Paris Hilton pentru a veni la Craiova ar fi de 1 milion de dolari, însă a negat că onorariul plătit pentru Paris Hilton ar fi de 1 milion de dolari.

„Invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”.
Comentarii
  • Dar de ce nu se găsesc niciodată aceste milioane de euro pentru cauze umanitare mult mai realiste decât nişte artişti neimportanți?
    De ce trebuie să moară ființe umane din lipsa banilor, dar pentru destrăbălare se găsesc milioane de euro?
    În ce minciună trăim şi voi presa o frecați rău de tot.

Adauga un comentariu