Actualitate

Olivia Steer și Andi Moisescu, 20 de ani de relație. Ce declarație i-a făcut vedeta soțului ei

Publicat: 28 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Olivia Steer și Andi Moisescu 20 de ani de relație. Ce declarație i-a făcut vedeta soțului ei
Andi Moisescu și Olivia Steer au împlinit 20 de ani de relație, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Olivia Steer și Andi Moisescu tocmai au bifat 20 de ani de relație, cei doi formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o relație care se bazează pe iubire, respect și mai ales înțelegere reciprocă, practic acestea fiind secretele căsniciei lor. Totodată, Olivia Steer și Andi Moisescu au și doi copii, însă vedeta Pro TV este destul de discretă în ceea ce privește viața de familie.

Andi Moisescu și soția sa au trecut împreună peste orice obstacol, iar acum nimic nu-i mai atinge. În urmă cu ceva timp, juratul de la „Românii au Talent” a dat detalii despre cum funcționează relația cu soția sa și care sunt secretele căsniciei lor. Andi și Olivia se susțin reciproc și își cunosc limitele, astfel încât știu cum să gestioneze orice neînțelegere care s-ar putea ivi în relația lor.

Olivia Steer și Andi Moisescu, 20 de ani de relație

Olivia Steer a atras atenția cu cea mai recentă imagine publicată pe contul ei oficial de Instagram. Aceasta îi e dedicată soțului ei, Andi Moisescu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație. Vedeta i-a transmis un mesaj public prezentatorului de la Pro TV. Olivia Steer a distribuit o poză mai veche cu ea și cu Andi Moisescu, dar și un mesaj. Luni, 27 iunie, cei doi au sărbătorit 20 de ani de relație.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul acesteia.

Urmăritorii ei de pe Instagram imediat i-au apreciat fotografia, dar au și reacționat la secțiunea comentarii.

„Sunteți neschimbați. Dor de voi (…) Felicitări! Un model de urmat pentru generatia actuala.? La cat mai multi ani fericiti impreuna! (…) La multi ani, împreună!!! (…) Multi inainte binecuvantati! ♥️” sunt câteva dintre mesajele apărute pe contul de Instagram al Oliviei Steer.

Secretul căsniciei lui Andi Moisescu cu Olivia Steer

Mulți s-au întrebat cum de a rezistat căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer atât de mult timp. Juratul de la „Românii au talent” a mărturisit că nu există vreun secret prin care povestea de dragoste cu mama copiilor lui continuă și după 17 ani. Vedeta de la Pro TV consideră că iubirea necondiționată este cheia către o căsnicie reușită.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a declarat Andi Moisescu.

Adauga un comentariu