Cancan

Olivia Steer, o mamă devotată la vârsta maturității depline. Cum l-a cunoscut pe Andi Moisescu

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Olivia Steer o mamă devotată la vârsta maturității depline. Cum l-a cunoscut pe Andi Moisescu
Olivia Steer și Andi Moisescu s-au căsătorit în 2004

Olivia Steer este o femeie împlinită, la vârsta de 45 de ani. Din 2004, este căsătorită cu Andi Moisescu și au împreună doi copii. Cei doi s-au cunoscut în 2002, la o petrecere organizată de un prieten comun. Deși ei sunt persoane publice, păstrează discreția cu privire la viața personală și postează foarte rar poze cu fiii lor pe rețelele de socializare. Olivia Steer a prezentat, alături de Ștefan Bănică Jr, prima ediție a emisiunii Dansez pentru tine.

În prezent, nu mai prezintă nicio emisiune TV, dar este foarte activă pe rețelele de socializare. Acolo, soția lui Andi Moisescu promovează lucrurile în care crede cu tărie și pentru care este aspru criticată de către publicul larg. Pe timpul pandemiei, i-a instigat pe oameni la protest contra măștii și restricțiilor.

Olivia Steer, o vedetă la vârsta maturității depline

Olivia Steer s-a născut pe 30 decembrie 1975, la Oradea. Deși și-a dorit încă din liceu să fie prezentatoare TV, a urmat facultatea de Drept. Cariera sa în mass-media a început când a devenit corespondent pentru o cunoscută publicație din România. Olivia Steer a prezentat, împreună cu Ștefan Bănică Jr, prima ediție a emisiunii Dansez pentru tine. În edițiile următoare, soția lui Andi Moisescu a fost înlocuită de Iulia Vântur. De-a lungul timpului, Olivia Steer s-a remarcat prin opiniile controversate cu privire la domeniul medical.

În acest an, a dezvăluit că nu crede în existența virusului COVID-19, în eficacitatea vaccinurilor contra acestui virus sau a testelor de detectare a cancerului în stadiul incipient. Olivia Steer nu are pregătire medicală, fapt pentru care opiniile sale sunt revoltătoare pentru medici. La începutul acestui an, a luat parte la protestele anti-mască și restricții din Capitală, alături de senatorul Diana Șoșoacă și Luis Lazarus. Activitatea sa din mediul online nu se limitează doar la rețelele de socializare. Olivia Steer mai are și un blog, pe care scrie din 2010. Totodată, fosta prezentatoare TV a apărut de mai multe ori pe coperta revistei Ce se întâmplă doctore. În 2013, când era moderatoarea emisiunii Doamne de Poveste, a fost numită cea mai frumoasă prezentatoare TV din România.

De câți ani sunt împreună Olivia Steer și Andi Moisescu

Olivia Steer și Andi Moisescu s-au căsătorit în 2004. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul unui prieten comun, în 2002. Deși lucrau împreună la același post de televiziune, cei doi nu s-au cunoscut decât cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTV. La acel moment, amândoi erau singuri, după relații lungi și complicate. Andi Moisescu este de părere că relația lor a funcționat deoarece soția sa și-a dat seama că este un om al proiectelor de durată.

„Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult în apropierea noastră”, a povestit celebrul prezentator TV.

În 2004, au avut parte de o nuntă de vis la care au luat parte toți prietenii apropiați. Astăzi, Olivia Steer și Andi Moisescu au doi copii, Luca și David. Deși sunt persoane publice, cei doi soți păstrează discreția cu privire la viața personală. Și cu toate că luptă împotriva vaccinului, Olivia Steer și-a vaccinat copii. Astăzi, vedeta se scuză susținând că, la acea vreme, nu cunoștea efectele negative ale vaccinului. Dincolo de toate acestea, Olivia Steer, în vârstă de 45 de ani, este o mamă și o soție devotată chiar dacă are opinii controversate.

Adauga un comentariu