Local

Omor la Iași! Un bărbat a fost pedepsit de judecători, după ce și-a ucis unchiul! Vasile Miron, trimis la temniță pentru următorii 15 ani

Publicat: 01 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Omor la Iași Un bărbat a fost pedepsit de judecători după ce și-a ucis unchiul Vasile Miron trimis la temniță pentru următorii 15 ani
Un ieșean a fost pedepsit de judecători după ce a fost acuzat de omor asupra unui membru de familie

Omor la Iași: un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților, după ce a fost acuzat că și-a ucis unchiul. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Vasile Miron la 15 ani de pușcărie, pentru omor asupra unui membru de familie. Întreg scandalul a avut loc în luna martie a acestui an

Omor la Iași! Un bărbat a fost pedepsit de magistrați, fiind acuzat că și-a ucis unchiul. Așadar, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Vasile Miron la 15 ani de temniță, pentru omor asupra unui membru de familie.

„Instanța ia act de faptul că persoanele vătămate M. C. şi G. R. nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au afirmat ieri magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Omor la Iași: Vasile Miron, arestat preventiv la scurt timp de la incident

Demn de remarcat este faptul că sentința emisă ieri de Tribunalul Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul penal al ieșeanului Vasile Miron a început pe data de 18 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Toate acestea după ce ieșeanul fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 2 martie 2022.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Vasile Miron, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Vasile Miron”, au spus atunci judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Tânărul ieșean, acuzat că a lovit cu cuțitul

Oamenii legii au precizat că ieșeanul Vasile Miron, în vârstă de 35 de ani, a intrat în vizorul lor la finele lunii februarie – începutul lunii martie a acestui an. Conform anchetatorilor, în urma unui conflict verbal pe care individul l-a avut cu un unchi de-al său, Miron a pus mâna pe un cuțit și a lovit victima la nivelul capului. În urma incidentului și din cauza leziunilor suferite, victima a decedat.

Anchetatorii au fost anunțați despre producerea tragediei printr-un apel la 112. Polițiștii și criminaliștii au demarat cercetările de urgență și, astfel, au ajuns la Vasile Miron. Individul a fost săltat și dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

De asemenea, a doua zi, ieșeanul a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă de Tribunalul Iași. Acum individul acuzat că a comis un omor la Iași a fost pedepsit de judecători.

Adauga un comentariu