Stiri medicale

OMS, despre originea noului coronavirus: nu a fost creat in laborator

Publicat: 04 mai 2020

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a caracterizat luni drept „speculatii” declaratiile liderilor americani, care spun ca detin probe care atesta ca noul coronavirus provine dintr-un laborator din orasul chinez Wuhan. Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a afirmat duminica ca dispune de „un numar semnificativ de probe”.

„Noi nu am primit niciun fel de date, nici probe specifice din partea guvernului american cu privire la presupusa origine a virusului, deci pentru noi ramane o speculatie”, a declarat Michael Ryan, director de programe de urgenta la OMS, intr-o conferinta de presa online de la sediul organizatiei din Geneva.

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a afirmat ca „nu este pentru prima data” cand China pune astfel „lumea in pericol” din cauza „laboratoarelor care nu respecta normele”.

Mike Pompeo a afirmat duminica, in emisiunea „This Week” de la ABC, cand a fost intrebat daca el crede ca este un virus creat de om sau modificat genetic: „Cei mai buni experti par sa gandeasca pana acum ca este creat de om. Nu am motive sa nu ii cred in acest moment”.

Joi, Donald Trump a declarat ca se gandeste la noi taxe contra Beijingului dupa ce, potrivit presedintelui american, a devenit sigur ca noul coronavirus a provenit dintr-un laborator din Wuhan si nu dintr-o piata locala de animale.

Comentarii
  • OMS NICI NU TREBUIE SA PRIMEASCA PROBE PENTRU CA DIRECTORUL OMS ESTE ALIATUL CHINEI SI ESTE VINOVATA DE RASPANDIREA EPIDEMIEI IN TOATA LUMEA, OMS NU A FACUT NIMIC PENTRU AFLAREA ADEVARULUI , A BATUT PALMA CU CHINA . DE LA OMS NE ASTEPTAM SA SPUNA CA VIRUSUL VINE DE LA EXTRATERESTRI

  • OMS : TOATA PLANETA SA SE SPELE BINE PE MAINI! SPALATI-VA PE MAINI! nu stim cum a aparut virusul dar nu este de origine animala nici nu este creat in laboratorul mortii din Wuhan. Sfaturi, este prea tarziu pentru sfaturi, nu avem nevoie de sfaturi de la OMS care ocroteste China si planeta moare

Adauga un comentariu